Hello Kitty Bank

Followers

Blogger Widgets

♥ Ice-Breaking Session ♥


Assalamualaikum to all beloved readers (hade ke yang nak baca masaalahnya?)..

hmmm.. bukan retis pun nak kenal sangat.. but as im newbie to the blog world let me introduce myself.. name given in short ♥ zeera ♥ mana datang nama lily? (nama yang sesuai tengok pada muka kite) ni menurut firasat senior kite dulu.. pastu melekat lah nama lily tu smpai sekarang.. adoyai.. tapi ada baik nya.. sebab ramai rupanya makhluk bernama zeera kat dunia ni.. so, bit difficult la nak determine who?? which one?? huh?? kalau nak ikutkan kita banyak nick name. Such as: kakak/maklong (family) gra (kawan berbangsa jawa) zie (opismate yang weng) mum, mamajiro, Princess Ajira (si sengal)  Diyana Halik, Erra Fazira (obviously yang ni tipu).. kebanyakkan nya ZEERA jerrr.. makin ramai kite kenal.. makin banyak nama pulak... suka depa lah.. janji tak mengarut sangat makna nya.. kalau buruk sangat nama tu jangan ditanya kenapa tangan ni hinggap dipipi.. 

any inquiry can contact me at lovelies.pink@gmail.com
well, actually i dah pernah ada blog on year 2008 dulu, but have to delete because at that time i just register for my degree, takut tak de masa nak berbloging.. busy pulak kan dgn study.. in addition too, im doing part time degree.. huwaa left & right side kena handle, kengkonon mcm tak cukup masa la nnt.. so bg focus on study and first thing first dulu... right aftar graduate baru active blogging balik.. maybe sebab bosan..hee

status? married with a little prince.. ikuti kisah selepas je la.. mihihi.. buat yang ingin lebih mengenali, boleh add kt Instagram search : zeeralily - Inshaallah i approve kalau u bukan stranger or hater (if any)


                                                                                                                   update : September 2015

till next entry,
love xoxo


2 comments:

  1. Salam kenal, akak saja blogwalking sini. Nanti jemput datang. Done follow u.

    http://azyyatiliah.blogspot.com/2014/10/15-spring-in-victoria-2014-day-5-shrine.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank