Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Recap from Beginning

Yuhuu.. ilham selalu dtg memalam... time-time nak landing atas katil xbrape empuk (sbb bkn vono) so suddent rase ad benda nk tulis.. idea payah sikit nak datang siang-siang hari sebabnye Kerja!... kalau stakat nak touch up blog ok lagi, tapi kalau nak buat posting baru yang berjela-jela ayat mau makan hari, habis keje opis terbengkalai nanti (tak pasal pulak termakan gaji bute) isk... iskh..

nak recap sikit la journey from the beginning year to the mid years. Enough dat u know i keje Gomen (details dirahsiakan) so, to be short... macam-macam event & aktiviti la yang kitorang buat through out this year.. best to seen the photo below la.. human nature, suka tengok something shown than reading (dah i tak perlu la nak bebel panjang-panjang fullstop!)

Beginning year da dikerah untuk pergi kursus.. ni samata-mata nak achieve target SKT 7days kursus / year... standard la gomen.. on February : Kursus MS ISO @ Melaka


1 je photo mase berkursus sebab kitorang very concentrate & focus on the program
 (sangattttt! padahal mengunyah je)

other photos: L.o.a.f.i.n.g la....!

muke jakun 1st time ever naik River Cruise Melaka
 
bace entry lain pulak ye...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank