Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

save gaza !

by the time i tap down on the keyboard, hope this is not too late to share.
please spread this for the sake of humanity =(
what comes into your mind of these?
mcm2 feelings kn? dengan kekejaman & kekejian israel zionist ni..
sedih, sakit hati, geram yg teramat sgt tgk gambaran ini..

















sebelum tu, let me clarify sket the different of the term ' yahudi, israel & zionist '



to be short :

YAHUDI = AGAMA

but actually! mengikut sejarah, Yahudi ini adalah panggilan untuk manusia yang bertaraf tinggi contohnya rasul2 spt nabi Ya'kub, nabi Sulaiman, Nabi Daud, Nabi Ishak, Nabi Ayub & lain2 rasul yahudi bukanlah suatu agama.... 
Agama yahudi adalah judaisme...... 
mereka berpegang teguh dan cukup meyakini agama judaisme, but now, mereka2 yang berpegang betul2 pada agama judaisme dah semakin pupus..... 
dalam kitab mereka dah banyak diterangkan tentang kebenaran ISLAM.... 
tetapi para-para pendeta mereka telah menyembunyikan kebenaran itu

ISRAEL =  BANGSA

adalah pada asalnya, but digunakan sebagai nama negara sekarang ini

ZIONIST = GERAKAN POLITIK YG MENYOKONG PEMBENTUKAN NEGARA YAHUDI

dan juga membela nasib bangsa yahudi.... ibarat benteng terakhir bangsa mereka...  Zionist la yg banyak memainkan percaturan politik dan juga segala keputusan yang dibuat.. 
mereka sangat menunggu hari kebangkitan dan kemunculan pemimpin mereka iaitu Messiah.



so, what can we do to save them?

* Jangan berhenti berdoa


* Lancarkan boikot terhadap syarikat yang menyokong kekejaman Zionist 
(jgn boikot bermusim aje)


* Hulurkan bantuan anda dari segi kewangan
(bile kita happy, kena beringat pada yg tidak sebertuah kita bile kita sedih, kena juga beringat bahawa ada insan yg lebih derita. jd, besederhana lah sentiasa dalam kehidupan)



# credit photo from google image

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank