Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Hello Kitty Town JB

kata peminat tegar, so wajib lah pergi kan?!  at least, sekali dlm seumur hidup ada jejak kan kaki ke sini.. memang sangat sangat best... semua benda dari deco, wallpaper, room, house, block, playground, cafe sume kartun Hello Kitty.. eee.. nk mcm ni rasenya untuk rumah sendri tapi mustahil lah kan.. sikit-sikit sudah la.. kita yang minat memang lah suke gile.. tapi kalau yang tak minat macam mana pulak? kang kena sumpah seranah 1000x takmo masuk rumah titew.. Ok, stop mimpi.

setibanya di tempat kejadian.. pose dekat Cafe & the enterance dulu..

such a wall of fame..bapak besar gajah kitty ni kn? kan?
 
red bow cafe..cuteee sangat kitty nih.. tapi tak singgah makan pun.. sebab kenyang baru lepas breakfast.. ok..terus kan jalan sampi ke tempat yang sepatutnya...
 
 taraaa... welcome @ hello kitty town

ok, beli tiket on9 senang, terus masuk tak perlu nak beratur bagai..  tempat ni memang hari-hari ada visitor & ramai (kate pokcik guard tu) and nak masuk dalam level Hello Kitty ni, dia akan bagi red card ni untuk di cop di mana each activity bole visit sekali je.. Dalam bulding ni banyak level.. lagi satu untuk kartun Thomas and Friends.
 
ok..lets continue journey..
1st kami masuk ke Hello Kitty Home dulu.. meh tengok apa ada dalam... kata pun home, so rumah la...errr.. ada bilik, bathroom, kitchen, wardrobe, hall.. all display & deco with Kitty.. Kitty.. & Kitty

Hello Kitty Home




have a seat plss.. #sofa yg cm best sgtt..

monitor mcm ni.. memang i nak sangat-sangat takpe, tunggu-tunggu.. next project i makeup all stuff yang ada di rumah... siap la nanti, mesti semua comel gila

piano-ing #cool isn it?
 
dry kitchen... ni olok-olok je.. 
ntah pape.. serve la sket air bujang ke, biskut kering ke..ni habuk tarak..cehh...
 
bathroom... tp takde shower..hehe..
 
kitty wardrobe..collection baju die shomei-shomei..

lovely bed + bapak gajah kitty
 
jom jwb quiz... if ur a real Hello Kitty lover,
mesti boleh jawab... kacang punye lah..
 
wrong! muka sedey..
 
right! muka ada senyum..ngee..
 
 
Wishlist Studio

activity #1

gigih betul.. padahal masukkan pendant dalam nacklace tu je.. budak 4 tahun pun pandai buat..
 
ni hasilnye.. comei.. kepala kitty je..

ok, round-round lagi ni lg...

in front of the playground.. for kids! nice lighting rite?
 
hello kitty indoor game
 
Kitty being prison @ hello kitty black wonder..ciann sgtt =(
 

before balik, masuk kedai souvenier dulu.. banyak sangat barang kitty & of course, pricey 
 

last but not least, lambaian terakhir 2012
dalam hati dah pasang niat nak datang tiap-tiap tahun..wee ^_^

6 comments:

  1. Replies
    1. Johor bahru dear.... Dkt ngn lego land... Klu g jb, boleh g semua tmpt best2 ni..,

      Delete
  2. ooh dekat dgn legoland. bole la pegi nnt. huhu.

    btw, singgah smbil follow sini!:) #547
    http://ice-chirp-chirp.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank