Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Sewa Dulang Hantaran

dulang hantaran for rent out!
sesape yg nk dekat majlis tu...
 leh la whatsApp, call or sms 018 2428933 (urusan berkaitan sahaja)

  DULANG EMPAT SEGI  
*berkaki
*warna putih

dragon ball ada 7 biji kesemuanya, begitu juga dgn jumlah dulang ini,
krn warna nya putih, ia mmg sgt in' & mudah klu nk match ngn ape shj warna tema majlis anda

Price : RM5/pcs  with deposit of RM50
kite mau tulung ringan kan beban seterusnya cut-cut cost mne yg boleh bg org yg nk membina masjid nih ok, dun worry deposit penuh akan dikembalikan make sure jumlah & condition dulang tu okay2 shj msa pulangkan dulang tu.. hee.. pulang barang dapat duit..mesti u happy kan?..so, wa pun hepi maa..

sy bg dulang kosong, or depend jugak from previous user, klu dia pulang dah siap gubah santek2, boleh continue pakai je (if menepati tema anda la)..hee.. jimat kn?

but normally dulang kosong ye, no deco =)

ni contoh yg dah siap deco..photo collection from customers

 theme : pastel purple 





theme : english rose


 

*surface yg agk lebar.. rilek je letak kek mcm ni...

dan juga teddy bear yg bole tertonggek lepak disini..
shuke beno die~

 theme : maroon + gold


hah, amik kau..siap leh gubah sirih junjung atas ni terus..gempak gila u!
p/s : pic ni spoil sket, sbb beads dia ada yg terjongket sket ke atas 


Now available !

Booking Rent :

Lian - cheras - 29.03.2013 
Ila- shah alam - 28.04.2013
Arinah - cheras - 8.06.2013 
Haja - 21.01.2014
Bro Setia Alam - 25.02.2014
Staff JPs 20.03.2014
Sis Uitm Shah Alam 02.05.2014
Diyana - 23.08.2014


++ additional ++

updated :26 April 2014


  DULANG BENTUK BULAT  

*berkaki
*warna putih
*7 pcs only

contoh deco yang ntah pape (disebabkan x de sape nk kawin or tunang.. haruslah letak sample gini jer)


*bile kipas susah mati Hello Kitty berbicara.. muahahahaha

ok, now dah dapat deco hantaran sebenar .. ngee =)







simple but nice sangat...

Booked By:
Lydiana - 30.04.2014
Apolo - 16.08.2014



dear customers, tq so much *_*

14 comments:

  1. wahhhhh cantik2 dulang hantaran ni... rasa mcm nk kwen jugak la :p

    btw.. sy punya collagen rumpai laut tu saya amik terus dari sabah... dan dikeringkan.insyaAllah memang tak de bahan kimia. yup dia x de rasa... macam agar2 yg tak de rasa... boleh la try satu kalau nak cuba ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. btw, ni dulang yg sama..dah gubah jd cntik.. ikut tema depa msg2..nk kawen t leh la sewa ngn i..hee

      Delete
  2. pandai buat dulang tu..nampk kretif..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni customer buat..
      yg adik kite gune mase kawin color purple bead juntai2 tu..
      makcik kite yg buat kn..hee =)

      Delete
  3. salam. kalu akak nak sewa on nov2 2013 available ke? ni dulang kosong kan? rantai jurau jurai ti termasuk sekali? akak kat shah alam

    ReplyDelete
    Replies
    1. available dear... dulang shj.. x termasuk accessories

      Delete
  4. As salam...mcmana nak privte msg u...ade emel...

    ReplyDelete
    Replies
    1. text or whatsapp 0182428933 or email i lovelies.pink@gmail.com

      Delete
  5. salam sis..kalau nak sewa nak self pick-up kat mana?

    ReplyDelete
  6. Salam sis..nak tanya perkhidmatan sewa dulang ni still available ke?

    ReplyDelete
  7. Sis..mcm mne nk contact yer?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank