Hello Kitty Bank

Followers

Blogger Widgets

♥ First Giveaway by MarshMallow ♥

tetiba tertanya pd diri, 
knp lately ni banyk pulak join giveaway by blogger yg dah terkenal, 
bukan shj itu malah mereka2 ni kiut, shomei n lawa2 ni.

#1st of all sbb nk besosial sket,
i suke berkawan n ramai kawan but mostly ngn gegurl je la.. x de la org kate i berblog syok sndri..

#2nd saje nk isi mase lapang... 
memandangkan Malaysia adalah negara top 10 yg plg banyak public holiday
lbh kurang dlm 16 hr, tu belum kalau menang bola, PM bg cuti xtra lg (kalau jd cikgu lg untung+cuti skola..)
dan mcm i cuti tahunan ada lebih 18 hari plus yg di carried foward dr tahun2 lepas, jd saje la amik cuti n melepak di rumah utk menguruskan belog ini.. klu da keje mmg bz sgtt..di sbb kn banyak cuti ni lah,  (info P.H 2.013) maka bnyk lah juga majikan yg sentap hati sbb costing pd diorg..harharhar.. 

ok cukup, ni bukan posting mengenai Public Holiday Malaysia 
ni entry utk Giveaway cik MarshMallow ye! *kasi highlight sket

Nama diberi Aimi, boleh visit blog dia http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/ mmg sg la gurlish blog dia ni, hope mamat2 diluar sana xde la nk sentap ye.. pd yg nk join sekaki leh click kt Giveaway ni ♥ First Giveaway by MarshMallow ♥

best sbb sy mmg aim pada top prize (xde la,itu rezeki la pd sape yg menang, xkisah *_*)
fyi, i suke gile lace & peplum.. klu tgk posting yg lepas2 mst ada lace & peplum
lace sy ad jual :  click border lace *maaf cik aimi ambe tumpang iklan sikit..sikit je na..

sedikit gambar
u'olls ni la cik Aimi MarshMellow..hee.. suwit2 je 
cik Mek kite mmg berseri2 muka an?
serba sket review psl blog dia..
tp xleh nk komen hebak2 sgt la sbb kite pun baru kt blog, xde la pndai sgtt

Background : Mmg la sdp mate memandang , jiwa gegurl mmg sgt in, tp kalau aimi boleh combine sket other Pastel colour mst sgt menarik kn? like torqouise, mustard yellow ada la kesinambungan sket

Header : u mean photo ke dik? klu dpt mcm hanis zalikha punye cun kn? tp i prefer just put gmbar tuan tanah blog n nama blog.. aimi letak 3 pic berlainan mst lg ausome..klu nk letak pic yg sama pn boleh gak cume tone colour berlainan sket, guna black n white ke..sephia ke..kn..? ngee ^_^ 


Entry : seperti kebanyakkan blogger xbnyk sgt nk komen, sbb da ok sgt..reader mst suke tp gmbr yg cantik n smart kn? so, leh add up sket la.. simpla but nice org kate xyh nk fancy sgt pon ok..

Sidebar : hah, part yg ni dah ok sgt.. me loike it so much... nnt leh ajar i eh.. buat sket tutorial mst reader shuker..

takat ni tu je lah kut cik aimi, hope sudi review balik posting ni..
gud luck n the best for ur future undertaking dikk..
gigih bangun pg smata2 nk buat entry ni ^_^

ok nk tag kengkawan yg konon xde mase nk update blog : Shams & Nur

6 comments:

  1. thanks ya join :) hee. panjang beno komennya. thanks thanks :D

    hadiah updated
    http://aimisyafiqahsuhaimi.blogspot.com/2013/02/update-senarai-hadiah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcme dik.. wah, smbutan hangat ad contestant dr guys..

      Delete
  2. http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-marshmallow.html

    follow sini...jom ler jalan belog cik akak pula :)

    ReplyDelete
  3. hye
    dtg dr GA yg sme ^^
    done follow
    http://iema90.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-marshmallow.html

    ReplyDelete
  4. hye, dari segmen yang sama
    farahin singgah disini :D

    http://ehfarahin.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-by-marshmallow.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank