Hello Kitty Bank

Followers

Blogger Widgets

Karnival Karangkraf

pic ni da di uplod kt iG, so harus la ada style sket shoot iklan ni..
senget benget style..opp..opp..(ulang 2x) muahaha..

 
In collaboration with Jabatan Keselamatan Jalan Raya time ni pulak, memang kena kerah as urusetia pendaftaran for opening event ni.. tak nak cerita banyak pasal kerje, bosan! kita tengok aktiviti lepas habis kerje, apa yang menarik sangat kat Karnival ni..
 
Gila tak menarik? meh tengok gambar-gambar kat bawah.. Cuma, kesentapan disini adalah hanya memakai baju kurung * sulam butterfly from (Mamaeta Collection) err..disebabkan kerana tugas & harus berpakaian formal.. jangan sakit mata & hati ye, tengok i bergmbar dengan baju merah mak ngah.. sedangkan sendri tengok pun tak berapa nak shuke jugak tao!
 
Booth-booth utama adalah Magezine / Majalah-majalah keluaran Karangkraf. All the decoration sangat comei, menarik & santekkk dah macam pergi karnival khawin pulak.. semua nak ada Candy Buffet & Photo Booth.. me loike it soo much  =)

Hijabista

hijabista wooow sgtt

Remaja 

*muka pucat sbb x makeup langsung! x smpat u, subuh sapie dah bagun (pastu tido balik)

Laman 

vintage homeliving concept, best sgtt, nk jugak cmni

Pa&Ma

  
mood verangan jap

 Wanita & Keluarga


kalau u'lls nk tau booth-booth utama ni la yang sediakan suvey & Gift..

ni la antara collection kami..muahaha.. hanya membeli novel Setia Hujung Nyawa, tu sebab orang kirim. Lain-lain dpt free goodies & merchandise sape tak nak? amik je la.

# every puchase of book, novel, magazines got 30% discount.. 
rase2 nye voucher student x leh pakai kut? err.. ntah la..ce contact diorg la tny sndri.. ok, skg meh tengok lain-lain booth yang join dalam event ni.. banyk jualan gak, mcm Jum Kepoh sket..
 
 like drawing~

 puhh..puhh..free nescaffe yaw..

 darkside corner... pocong he..yoo

 heep..hepp..will help u

true make up
 
mai singgah... huh! tak larat la nak upload banyak-banyak.. 3 hari karnival ni ada artis2 datang tau.. semalam Maya matahari & Raja Ema, ahad ni abam Aaron Aziz.. so, pakai mai reramai.. dun weri kalau uolls parking jauh.. ada buggy datang amik & hntar dari kereta sampai ke pintu masuk Karangkraf, sumpah tak tipu!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank