Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Jawatan Kosong Kerajaan

ohooooohoi.. orang2 kampung..nk heboh2 ni.. 

SPN (Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri )Selangor ada buka jawatan kosong (Tetap)..
priority pd anak kelahiran selangor @ ibu/ayah lahir di selangor.. klu bukan dr selangor pun boleh apply, tp bersyarat lah.. dia telah menetap / bermastautin di negeri selangor selama 15thn & mendapat perakuan dr tok penghulu.. so, cecepat la apply & grab vacancy nih.. doa2 la mudah2an dpt.. tahun ni KGT 2x oiii... hahaha (tetibe ada ayat pembakar semangat, yg xde kena mengena) mai tgk iklan ini.. 

*click to enlarge

application on9 shj.. gov da move foward skg ni..xde lg isi2 form..
how to apply? ----> register on http://spn.selangor.gov.my/v5/


after complete application, apa anda patut buat?
dicetak dan dikemukakan permohonan kepada Pejabat Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Selangor berserta dengan dokumen-dokumen sokongan seperti sekeping gambar ukuran paspot, salinan kad pengenalan pemohon, ibu dan bapa serta sijil lahir, sijil-sijil persekolahan dan lain-lain dokumen yang berkaitan..

so, cecepat tw apply... not much day left...

closing date on : 29 Mac 2013



- Love, XoXo

4 comments:

  1. hari tu aku ada isi SPA tapi asyik tak ada pengambilan je =.= .before ni aku mohon spa , ak udapat nursing tapi aku reject sebab aku kat form6 .sob sob

    ReplyDelete
    Replies
    1. SPA boleh apply sentiasa.. bila ada pengambilan nnt dia amik je dr application yg sedia ada.. x silap sy bulan 6 ni nnt dia bnyk buka penjawatan baru dlm 60k++ kekosongan...better u apply balik or klu da pernah apply, u lanjutkan tempoh permohonan balik..

      Delete
  2. Replies
    1. kalau menetaP lama kt selnagor boleh je..
      u boleh jugak apply SPA

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank