Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Lee Dong Wook

Annyeong!

di kesempatan yg ada telah menonton ini :
kredit pd teman blogger sy, cik Marshmallow  sbb bgtw pasal my bf jd guest jemputan utk cite yg plg meletop2 kt korea skg ni.. beratus2 episod dia xhabis2.. tao! utk episod yg ke 133, ni rupa dia yg ku maksudkan (masa muda2)

photo yg telah kusimpan sejak tahun 2005 dulu & hingga kini, maka hmpir 8 lah tahun telah ku mengenalinya.. kalau tawen ngn dia dr dulu, ank da msk scholl kut..hee *gatai.. mula kenai oppa masa layan cite My Girl.. heroin dia Lee Da Hee.. kalau x silap eja lah.. cite tu mmg sgt meletop2 dulu.. ok, ok... cukup.. ni bukan nk cerita or ungkit sejarah lama, tpi nk share sket psl challange yg oppa kena buat dalam episod runningman kali ni...

Oppa shi chi koeiya (*tetibe)

Bugee Jumping

itu lah task yg plg menggerunkn,menyeramkn jiwa & raga oppa.. mana x, the world tallest bugee jumping abt. 233meter, giler kaw.. if round, walk n climb tower pun dah gayat ni lg jump! mst kt ats tower tu mengucap panjang & ini lah masa nye utk ingat mati..ingat mati.. (eh, dia mana reti mengucap) kalau x mst lufe donia bkn maen kn? berbalik cerita ,bile semua berdolak dalih xnk buat task ni, but my oppa plg gentle.. brave heart sunggoh... volunteer & willing to do... ceehh.. ajaaa,fightingggg! ok, jum kite tgk detik2 mencemaskan bg oppa mase nk buat penerjunan ittew ya

saat2 nk jump..



muka yg acah2 confident

kecuakkan terserlah.. ni kalau di toreh muka mau xkeluar darah

okeyhhh..da get ready.. 

tatkala org dah counting..

tetibe plak... aduh, suspen jer..

siap ketak lutut lg... alahaiii

ok, ready lg semula... and... jump!

hiyyahhh..

 arrrrghhh...

 whoaaaa... floating in the air

x boleh nk tgk bwh dah...tatkala strong wind menghempas muka..

till hanging in the air...breath!

 
d.a.e.b.a.k.....!
at last, muka kepuasan & keriangan... (comei gile).. whoaaa.... sgt best n seronoknya.. kalau tensen boleh try jumping ni... acah2 nk commit suicide la but selamat....hee.. experiance baru... kt Malaysia pun ada ni @ Sunway  jum wt xtvt ni nak?
nnt boleh update kt blog, share cite ngn kengkawan, mst diorg pon teringin gak nk try kn? hehe..

latest picture of lee dong wook


oppashii..knp makin kuruih?? tp x pe oppa ttp dihati dulu macho, skg cutta!

sambungan edisi lee dong wook di episod 134 running man :




*ok, da siap donlot cite ni, sape nk mai dtg bw pendrve or hardisk..
nk transfer xleh berat, size besar ngat

2 comments:

  1. fatin pun dah tgk episode ni. dy memang berani.
    dah la comel hihi.kalau fatin kena terjun 2 pun haihh 2 3 kli jugak fatin fikir hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe....comei n kiut je kn.. My fav hero... 1st trial mmmg nebes gile...
      Lps tu ji hyo ok je...muke confident..suke tgkk...omei2 je

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank