Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

10k Pageview wow sangat

Assalamualaikum utk hari jumaat..

pepagi lg td dah tercongok dpn pc konon review blog sndiri.. checking...kot2 ada typo error ke pada past entry.. terlepas pandang komen kengkawan blog.. or chatime post baru ke.. anything la yg patut.. nk diceritakan mase buka blog, tertengok kt statistic overview.. tibe2 terasa wooow sgt! tanjat gegirl blog ni dah smpai 10k view.. (tp, ape la sgt kalau nk compare ngn blogger lain kn? ) rupanya ada ramai insan yg sudi singgah & baca blog ini..time taseh angat ye..titew terhawu angat.. -- ayat budak pelat2, cikgu x ajar mengeja mcm ni ye.. pang kang!


cari la mana figure 10k tuh..besaq punya view... mai tgk lg reramai..ajk skali kwn2 pakcik, makcik, sdare mare, opismate, soulmate, org2 kampung sekalian.. singgah ke blog yg xseberapa ni..jgn sesegan..pg mood hepi sket, tghri jd lapar.. maka kite makan dulu...
kali ni mood ber-Jpop pulak...asyik Kpop je..muntah
antara menu Sushi King..kong..


Spicy Jigoku Ramen nk senang paham, mi berkuah mcm kt gambar bwh ni, ianya spicy.. tp disebabkan tak shuke sup pedas2, i request 'no spicy please' nasib kamu la tukang masak, sila respect that customer is always right..oleh kerana mood diet still on, sentiasa..harus lah order 1 mangkuk je & share ngn kawan..*Japanese egg noodles in spicy soybean based soup served with deep fried chicken nuggets, corn, egg and vegetables..


antara my favourite sushi is : Fry Roll, Ikura, Tuna Mayo, Tobiko, Spider Roll, Kanikama Maki, Kappa Maki, Caci Maki (erkk..tade ni perisa sndiri) hamek ko..sushi ni banyak nama maki2 pulak.. nasib lepas makan xde rase nk maki org.. xpasal2 pulak..kesian..lepas makan perut kenyang mesti la sng hati..so, wajib la tawaf 1 shoping mall or mana2 shop lot utk reduce balik fat2 yg terbina hasil dr melantak xhengat td.. huuwaa.. xsangup guwe jadi mok2...

- Iklan kejap -

Pengumuman! Guardian ada buat sale..mai serbu reramai...harga lebih murah dibawah par.. errkk? ramai serang ni.. location : Subang Pa-ra-de (05/04/2013)



dlm beribu (bnyk sgt tuh) menu yg sy makan, 1 je tetap menjadi idaman hati..menu wajib setiap minggu.. Ayam Penyet, Wong Solo. Hope staff sana tak cam muka ini lah yg dtg slalu.. minggu ni kenapa ntah? sawan pe ntah makan sampai 3hari berturut2..adoi.. addicted sudah..parah betul, dah terpenyet kt situ!


ok dah, letak gmbar xnk banyak2 sgt nnt korang uwek2 pulak bosan tengok..
ingat nk buat giveaway utk lucky reader.. tp blum decide lg nk bg present pe..ok, wait n c ye.. do support me bebeh.. adios~

8 comments:

  1. sedapnye..rasa lapar la plak malam2 ni ..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..post entry mkn mlm2..slh timing betul la.hehe..

      Delete
  2. sesape yang berminat untuk meletakkan blog ke dalam senarai blog-blog malaysia sila klik disini http://bloglistmalaysia.blogspot.com/2011/10/kami-sedang-mencari-blog-blog-untuk-di.html

    ReplyDelete
  3. wahhh sedapnyaa..lama tak makan sushi. lapar pulak bila tengok gambar ni hehe :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila ke sushi king berhampiran ngee... =)

      Delete
  4. sekali lagi.....lapooooooo...huhuhu jhtla sis ni buat iera lapa...keh#

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank