Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Border Lace Murah Batch II


click untuk stok terbaru 2014

ALL STOCK HERE ARE SOLD OUT!
- updated : 18 September 2013

Assalamualaikum.... 

*jawablah please.. pengumuman2.. Border Lace dtg lagi... kurang dr 100 hari lg nk raye.. meh beli lace..mai beli..mai beli... kali ni i jual memurah2 je.. uollss gegirl di luar sana mst suke n xcited kan.. msti nk paki baju raya santek2 kan.. meh naikkan lagi seri baju2 raya anda.. Kali ni banyak warna2 menarik & boleh tertarik bila dipakai di baju2 uolss..


RM25 per meter 
Double sided !

u beli 1meter je cukup.. ia automatik terus menjadi 2 meter.. haa..jimat kn?
kalau ada yg da planning nk buat berpasang2 baju raya boleh la taruk border lace kt semua baju oulss..hee.. *semoga raya kali ni lebih bermakna.. opss puasa jgn dilupa juga..
Happy Shoppin'


Green


Blue Tiffany

Torquise


Dusty Pink... no more restock dear.. so sorry =(
Royal Blue.. sold out too.. no more restock =(

Purple *no more restock dear.. so sorry =(

hitam & gambaran jelas dia, tp da sold out ye, jgn di tanya lagi =(

habaq mai mau kaler pa? brapa bnyak mau.. 
mau lawo laie, hangpa kna rajin sket la bubuh beads.. haa.. mengerlap-mgerlip nanti

Apa? Suka? Minat? Nk order? Nk beli? Nk borong?

text / whatsApp : 018 2428933
PM or email details ke : lovelies.pink@gmail.com
facebook : Border Lace Murah

postage : semenanjung (RM6) sabah&sarawak (RM10)

Payment Method



nah, ni dia contoh lace dipasang pd baju.. santekk kn?
customer pakai utk wedding, sorry ye pic bukan guna DSLR

Syaza & the sisters

Feedback dr customer *_*

print screen dr whatsapp, 1 je cukup la ye.. serabut pulak nk letak bnyk2.. (jadik la..... erkk..) 
sbnrnye nk highlight kt word "cantik sgt'' tu..hee..

*pos laju mmg kdg2 senghal.. tracking no tu kdg lambat update, bkn slh i tw.. ape2 pn tetap berterima kaseh kpd abg posmen 

18 comments:

  1. sis, ade contoh x border lace ni jahitnyer slalu mcm mn n kat bah mane. tq....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada contoh kt entry lama.. mai tgk..

      http://belogzeera.blogspot.com/2012/10/border-lace-murah.html

      http://belogzeera.blogspot.com/2012/10/tempahan-baju-kurung.html

      Delete
  2. kita pun tengah cari bolder lace murah pink belacan ada tak..fb tu xleh buka pun

    jemput join contest
    http://izyanty.blogspot.com/2013/04/giveaway-contest-izyanty-collection-2013.html

    ReplyDelete
  3. xblh? cube like camicia kurung & border lace

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. lawanya. saya tak pastilah nak tambah border ke tidak. mak saya tukang jahit. tengoklah dia nak buat camne kan. hihihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee.,,ok je klu nk wt bju raya bg nmpk berseri..trend skg kn..klu u google bnyk contoh skg yg cntik2...
      Klu ur mom tukng jhit mst lg sng.,mst dia tw.,

      Delete
    2. berminat dgn lace hitam tu...ada lg x

      Delete
    3. ada lg.. lg nk boleh terus proceed pyment..
      pastu bg details u utk delivery

      Delete
  5. salam,

    nak tanya, yang hitam tu kn berapa eh tinggi punca lace tu?


    thanks :)

    ReplyDelete
  6. owh...harga dia RM 30 per meter dapat double sided eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg hitam je rm30 lain2 rm25..
      yup double sided.. u beli 1 meter dpt 2 meter..
      caj postage rm6 =)

      Delete
  7. Assalam sis boleh sms/wasap kt num ni 0172873769 nk tny psl border lace wrne hitam yg kt kain merah tu..boleh x??memerlukan sgt2..hehe

    ReplyDelete
  8. salam sis. kaler kuning/cream ade x?whatsaap 0169212096. tq :)

    ReplyDelete
  9. semua dah sold out ke? warna turquise dan pink tu cantik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. habis dah.. tggu tgu stok dr supplier..huhu

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank