Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

The Manhattan Fish Market

kali ni kami mencekek lunch ke pasar ikan pulak.. semua acah2 nk diet...semua acah2 nk diet... ishh... set makan untuk 2 orang katenya... tapi kami makan untuk 5 orang.. hee.. pastu makan x habis licin pulak tu... tak hebat kan kali ni.. mayb sbb semua kekenyangan lagi kut makan nasi goreng ikan bilis pagi tadi.. ofis sedia makan2.. siap ngn kuih kasuwi (eh, betul ke eja) dan 2 jenis free flow drink.. hmmm..melantak je la..kerja tolak ke tepi..ihikk..masa rehat 2jam 45mnt harus lah dibazirkn dgn keluar merayap & makan angin.. maka sampai lah kami ke pasar ikan.. tadaa...!

oke... ni lah gang makan sekawan.. berkerut2 dahi pikiaq nk order menu apa...

 payah2 pikiaq.. x lama pastu menu pun dtg dgn pantas nya.. xsmpat nk check in place kt fb.. roti ni acah2 mcm appetizer cicah ngn Garlic Herb Mussel (kt gmbar bwh ni..)mmg sgt shedapp..milky & cheezy rasenya..nyumm..

 tema menu kami adalah mussel seiring dengan hasrat kami untuk membina muscle dgn melantak x hengat nih..hehehe..

Main Course : Grilled Gala Platter 

bukan main galak lagi..hamek kau.. besar gini siap nasik dikate utk makan 2 org? gile pe? nak2 yg order tu couple becinta, yg makan agk sopan2 & malu2.. mesti lah xhabis.. set ni ada nasi goreng tawar, vegies, mussel, mini lobster, fish & chips, squid.. kebanyakan nya fauna & sekali lagi amaran, tidak digalakkan utk pesakit gout

tp utk sy yg diet (sgt....mata ke atas) ini je makan nya.. mix vege.. mmg sgt diet!

aksi owner blog a.k.a ketua lahap yg x asing lg.. jeng..jeng..jeng...
org sebelah duk gelak kn.. x pe.. x pe.. kau tggu mase kau nnt..muahaha.. 
*tudung tribal utk dijual..baru, bukan pre-loved...sila PM

closing ngn ini plak.. mana2 tmpt makan kite mmg suke order dessert utk dimakan secara berjemaah.. atas vanilla tengah2 coklat bawah kerepek lempeng 'choc mud pie' name omputeh nye.... pendek kate nk makan macam2 & best kena makan in group of 4 or 5 peeps at least.. the more the merrier katenya...finishing, bace doa habis makan & sekian!

10 comments:

  1. hihi. sempat lagi promote shawl. pandai. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. belum sempat nk buat entry..tu sempatkn je selit kt entry mkn.. =)

      Delete
  2. Replies
    1. hye siti. . .nampk cm sdp tp bg kite biasa je . . . lg sdp ayam penyet. . hehehe

      Delete
  3. hooo, tadi saya tengok ada blog pasal design, siap kluar header blog awak rasanya,

    ReplyDelete
  4. woowww..sedapnyer..lapar plak..hikhik..btw, MZ da follow...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu 4 following... nnt i foolow u balik..

      Delete
  5. Assalamualaikum awak. arghhhhhhhhhhhhhhhhhhh sedapnya tengok makanan dalam portion besau. hihihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam. ..
      yes platter sket mmg besa leh mkn 4org tp stil xphm knp dia kate set of 2. . ni pun mengah nk duk habiskn. .hehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank