Hello Kitty Bank

Followers

Blogger Widgets

The new Camera360

new la sgt... diorg just upgrade je apps tu... tibe2 pkul 12 pg perasan ada notification baru..
tp best sbb function better & sgt friendly use... 360 kali ni pix2 dia nmpak lg ohsem n smart..
bnyk specialties n function berguna dlm 360 ni.. boleh edit tone gmbar, colour, effect, lighting.. dan mcm2 la ada..sila try sndri... baru bole cite la..

for those yg belum upgrade , sila ke Playstore masing-masing...


the preview of camera 360



menu berwajah baru

 kali ni boleh pilih frame utk edit photo.. cm best kn??

effect yg sedia ada pun dah upgrade sng nk wt selection

p/s: utk samsung Y yg dulu-nya bile amik gmbar guna camera 360 mst sakit hati sbb camera dia rotate dgn xsemena2 nya...ape la..org nk amik gmbr tegak.. camera view dlm hp  horizontal plak.. sakit pulak ati kite.. tp skg dah okeyh.. cun bebeh.. siap boleh zoom camera tu.. haha.. ohsem ke x ohsem tu?? mmg puas hati gile.. boleh la sakan 'camwhore'' muahaha..

sng hati ketika shopping baju hk kegemaran ... *pakai baju 2 layer.. nmpak bam2 nye..

bersempena semuanya baru, header i pon nk baru jugak.. credit to Chibirynedesign shomeiii angat la u buat... kalau g page dia pn mmg sgt2 shomeii.. berbakat sungguh dlm editing beliau ni.. tenkiu bnyk2 ye.. sumbangan anda amat dihargai.. tq jugak layan kerenah i sbb kena edit itu ini begitu begini..disana sini lah bagai.. e'ehh over pulak..

Love, XoXo

8 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank