Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Sukan Memanah & Hari Mengundi

gambar paling hot pada ahad lepas 5 Mei 2013..
jari biru.. mahupun di Facebook, Instagram, Twitter juga WeChat semua nak hapdate jari telunjuk memasing... bangga ye?.. anak-anak muda sekalian yg seabad & seusia saya .. cast for election.. lima tahun hanya sekali.. pilih lah dgn bijak ye kamu semua... and now.. masa utk anda tuntut janji manifesto dahulu.. ayuh! kita tgk siapa hebat, siapa bagus?! siapa yg berpegang pada talinya? ehh tu lembu.. ni manusia.. siapa yg berpegang pd janji nya? ok, siapa yg janji x ditepati sila lah jd lembu atau anda sama mcm lembu..oppss..terlebey sudah..
#ge13 #pru13 dgn caption "Undi Adalah Rahsia, Ini Kali x lah" *pepaham sendiri

dihari kejadian juga lah tetibe nk try 1 sport nih...lama dah teringin..cuma baru skg terbukak hati nak pegi..hehehe..memanah omputeh sebut Archery adalah salah satu sukan yg amat disarankan oleh Rasulullah saw.. tentulah setiap saranan mempunyai tujuan & sebab yg tertentu.. 

kalau dulu i mmg suke g swimming.. tp, semenjak baju swimming pun x brape nk fit skg, ditambah ngn cuting swimming suit dulu tu yg agk wow, bagaikan atlet renang kebangsaan yg mampu membuatkan org terpegun sgt... (rupa fesyen jahiliah) maka terpaksa hold dulu, tggu masa nk beli swimming suit muslimah yg baru yg ad skirt kembang2 cm peplum tu.. hehe..shomei je..

Archery Sport, Shah Alam 

ready to start the war... pakai safety pad kengkonon.. poyo sgtt..

 
pe jadah alam la nk bersukan pakai skirt.. x cool langsung ok! ayu pun jauh sekali..
kisah nye ni baru balik dr wedding... x tw nk buat pe.. terus la pergi, nk balik dulu tkar baju rase cm buang masa sgtt...! eeerr..dulik ahh.. janji sopan & menutup aurat..

3 dari kiri dalam ini gmbr ada lah sy punye point.. kelaka! arrow tu mmg sgt bersepah.. tgn x bedung hape u? berterabur sana sini.. menampakkan kesangatan yg wanita itu lemah.. shoot pon x sharp sgt.. wanita mmg hanya layak berjihad di dapur je la.. ok, kena train banyak kali ini..adoii.. spoil betul.. 

Itu je la kisah nya.. Assalamualaikum..


- Love, XoXo

6 comments:

  1. Assalamualaikum awak. kahkahkah berterabur panah. atleast berjaya gak. saya langsung tak pernah main achery ni. menembak saya pandai lah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kn? kelakar betul tgk arrow tuh.. berterabut.. wk gelakkan kite ye..
      one day nnt try la..best.. menembak sy x pna try.. akn dtg la.. hee

      Delete
  2. Hana suka archering...... my hobby. heee.... boleh la pasni join skali

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa allah.. bole3x je.. tp i x pandai main sgt..
      arrow bersepah2 *malu

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank