Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

A Day with Yuyu Zulaikha & Love Bunga Querida

last week ni lah beauty class event yg i terkinje2 nk pergi tu.. sampai  x sempat nk breakfast, dobi pun tinggal gitu je, wabbit pun x bg makan x sempat nk belai2, x sempat nk cek n basuh popo dia.. ihiikk..padahal mmg selalu x buat pun, ibu kite yg bnyk tolong..hee..tq ibu, ibu bnyk masa kn duduk kt umah.. nnt kite balanje Ayam Penyet ye.. huwaa..lantak ahh, dah sibuk sgt time tu..nk wat camne..*alasan sgttt... 

pastu rush g bangi, sbb event tu kt sana.. berpandukan Waze & bertemankan membe i Fara terus berdesup ke tempat kejadian. sesampai sana tau pulak lapa.. singgah makan nasi kukus jap.. wahhh.. mmg favourite sbb dihidangkan ayam goreng rempah.. mabeles sgt ye.. *please kesat air liuq korang..


actually i dah lama usha page Bunga selain tu slalu gak usha tutorial dia kt fb.. mmg ohsemm (lagi) tgk youtube dia.. bnyak tutorial tudung & makeup. Search 'love bunga querida' je.. jumpa semua nnt.. rajin betul dia buat semua nih.. ishh..ishh..
 

zeera & love bunga querida ok, i ouls nmpak bam2 dlm ini gambar..abaikan.. berat jauh lagi nak cecah 50 pun, ni colour trick.. i banned u hijau.. forever and ever full-stop with ayat sentap
1st session, tutor basic makeup by Bunga. Sure korang kenal dia nih.. makeup retis cum mak andam cantik ni pun otai gak dlm blogging.. meh tgk hasil kerja tgn dia yg ohsem2.. klik kt link yg i paste nih.. http://lovebungaquerida.blogspot.com/ i is suke sgt makeup babydoll tu.. sejibik sama.. nk jugak.. nnt tlg ajar lg bunga.. please3x *hentak kaki

*kerlass kau.. makeup lu boleh transform muke jadi Christina Aguilera.. 
ko hade! ak x de bunga.. nk please.. tskk T_T

props semasa...

props tambahan. Ok, zeera & makanan mmg x dapat dipisahkan - bila  dah bam sikit, terus majuk x nk makan 44 jam. perangaiiii..

try to digest & apply the lesson from cikgu bunga..huarghh..zzZzzzZzz


ni Fara.. ada ke diorang kate muke kite sama.. sama jawa kot? hakhak..*tetibe

2nd session conduct by Yuyu pulak http://kupukupukecik.blogspot.com sape x kenal dia harus lempang diri sendiri. Ini, sesi penjagaan wajah bersama wajahmu bukan wajahku.. dia explain cara mencuci muka yg betul, supaya korang boleh kurangkan kedut seribu pada wajah, kurangkan ye bukan hilangkan sbb itu impossible...


biar tudung kedut jangan muka kedut.. hishh comei & mulus je dia nih.. x aci! even shawl u renyuk & kedut seribu lu tetap ohsemm beb..*nada cemburu. Si blogger otai maha comei ni bg talk pasal penjagaan wajah, eh mmg x la i nk upload pic dia masa bg talk sbb tgh free hair mase tuh.. haremm..

gift dr Bunga.. huwaaa.. homei2 angat.. nk nanges.. 
Bunga n Yuyu boleh join the group : Kipas Susah Mati Hello Kitty  

puding caremal yg amat sedap air tgn dr yg berdarah manis yuyu.. ok, sila buat tempahan utk raya (haha, pepandai je)

last but not least, gambar kelas.. curi dr fb Bunga


p/s : korang 2 mmg sgt best & penceria keadaan. Otai tp x kedekut ilmu. Bagus2
 Till we meet again - Love, XoXo

14 comments:

  1. saya tag kamu

    http://bondaqalish.blogspot.com/2013/06/give-away-by-aqma-craft.html

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. ala... u lg best g event sana sini.. ihiikk..

      Delete
  3. Replies
    1. erm... x kut.. x minat nk mangandam.. makeup saje2 suke la..

      Delete
  4. suka tngok dua-dua blogger ni..uuwww!! jealousnyaaa dapat begmbr ngan mereka..heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee.. diorang mmg sgt baik & peramah.. =) tu la cm x caye je jmpe diorg nih..hee

      Delete
  5. wah bestnyer! ni yg yuyu ada post baru2 ni ek cari nama yg nk join?

    ReplyDelete
  6. hahaha. tudung kedut tu trend masakini tau! :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..otai sudah mari..haha.. iya trend terkini utk yuyu mmg sgt ohsem la.. utk kite oh..teribble..hahaha.. trend ini hnya diguna pakai utk kite g kerja, pagi x sempat iron tudung..hehehe..

      Delete
  7. ooo..kite penah join kelas yg sama upenye.hehe..kecik dunia.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank