Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

FCC Facial pula

hari tu dpt coupon discount untuk Spa Terapi & Kecantikan Dr. Azimuth, punye lah lama nak masuk 3 bulan simpan coupon tu, hampir lunyai coupon tu mujur lah x de expired date.. hehe.. oleh kerana Jumaat adalah hari yg mana lunch time paling lama, maka ai habis kan masa utk bersantai2 & lepaks disini.. kite buat normal facial je..org muda (mata ke atas) biasa lah kulit muke ok lg kut.. x yah la nk banyak songeh nk buat treatment itu ini bagai..hehehe

bilik rawatan - don't u think it looks cozy & lavish ambiance?

Ok, mana2 facial yang pernah kite pergi sama je steps rawatan dia.. ingat lagi ai pernah kate nak banned salon? ok, bukti  tapi, ia bukan bermakna ai boikot habis - habisan utk ke salon. Cuma kalau setakat nk cuci muka, berscrub & masking.. ape salah nya.. yang x boleh kalau muka berjerawat, dipicit2 nya jerawat tu (extraction).. dah la sakittt.. dan cara tu pun sebenarnya salah, tidak dibenarkan disisi undang2 kedoktoran (haha, tetiba.. ni menurut ilmu yg disampaikan oleh pakai kulit ai dulu, bukan ai kata.. doktor yg kata.. tp ada betul nya.. jerawat bila dipicit, actually dia akan lagi bersemangat untuk membiak2 & beranak-pinak)

ok, lighting dlm bilik rawatan memang kuning.. lalala~

Bila dah try facial ni kite rasa cm serasi pulak ngn kulit.. sebab dalam banyak2 salon & product kite dah cuba, biasanya muka rasa cm berminyak sangat after facial.. kadang ada rasa pedih & menggelupas kulit.. yg ni mcm mild & ok la.. x taw nk kata mcm mana lagi.. ni pendapat kita je x semestinya sama dengan orang lain.. ye x?

Facial ambil masa dalam sejam setengah je.. ok, dalam masa tu.. 20 minit kut ai rasa ai tertido.. (masa pakai masker) muahahaha.. mana x nya.. dgn suasana tenang & aman, berhawa dingin, diiringi dengan alunan music yg amat mendamaikan.. terasa sgt relax tau x? ditambah lagi dengan sedikit massange pada wajah.. mmg rase relief sgtt.. rase nk lepak lagi berjam2 x nk balik..ihiikk..

its done! time to move.. bangun & bersiap dengan muka puas hati.. wink *_*

any inquiry, info & more details boleh like fb PusatTerapiKecantkanDrAzimuth 
sekarang ada banyak promotion, sila ushar page beliau & grab peluang ni laju2..
nak cantik, nk kurus, nk menawan pun boleh... rujuk pada yang pakar..


- Love, XoXo

12 comments:

  1. Bw here..done folo ;)

    Ada entry menarik kat blogshop akak, sudi2kan le singgah ;) >> http://chintafiezzshoppe.blogspot.com/2013/06/orchid-kurung.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thnx dear...tggu sy dtg melawat sat g..hee

      Delete
  2. xberani nak try spa or facial ni. hehe tapi teringin

    ReplyDelete
  3. wah serius nampak comfy giler spa dia huhu

    ReplyDelete
  4. nicenya tempat dia.

    kalau kite mesti mcm rasa nak tdor je
    :3

    ReplyDelete
  5. wah..nice2..nrl pun suka gk pergi spa2 manjekn bdn ni..best ;) melayang jugak lah fulus..$$..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal kn... kite nk g pun kne berkira2 dulu.. agak2 ada discount, offer or sale baru g.. hehehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank