Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Pak Hailam Kopitiam

tak taw nk cakap ape la, x paham pe la kejadah alam nye , one fine day.. ok fineee.. lunch day tu x tahu nk makan kt mana.. *blurrr.. myb sbb da bosan kot & malas nk pikir lagi..semua tmpat dah merasa dan test food di setiap restoran, termasuk gerai, warung, restoran fast food, murah,  Mahal (walhal mampu beli kt groupon je) tapi mamak tidak termasuk dalam ni, sbb sy penggeli b**u erkkk.. mnta maaf ye.. kalau masak selekeh2 mmg x de selera nk mamam, takut muntah2 ijau plak nnt..

dpt minum ice blended dgn topping bubble yg 'hot' skg ni sbb dikatakan bahaya utk buah pinggang, tp degil nk makan jugak sbb sedap.. tolong la.. tolong... da jd addict ngn black pearl ni.. ok, next time homemade je bubble topping ni guna tepung ubi, (i'll insert the toturial soon) x mo letak bahan2 addictive la asid maleik la.. ape2 je la.. yg KKM dah istihar bahaya pada kesihatan.. x mo dah, x mo.. majuk!!!
  
ni cerita pasal makan pulak.. ok, mood diet kite mmg sentiasa on! lunch bubur je.. x pun makan ape2 je tp share ngn kwn, bukan jimat or kedek tp nk elak kan makan bnyk.. pastu malam kite dah x makan dah. Layan belog, stalking iG & keek retis ke.. pastu update order & stock border lace, buat2 bz yg x sepatutnya sampai x teringat langsung pasal makanan, pastu bile penat tido! taktik sementara ni berjaya megurangkan 2 kilo.. sikit sgt tu.. (x puas hati)

menu kawan2 sy.. mereka menggemar mee

bihun goreng ngn kari ayam.. pestime dengar.. lemps..

ok , semenjak2 hari tu ada blogger buat entry pasal orang gila kt facebook (nnt kalau sy jumpe link tu sy bg kt sini) suka stalk & curi gmbar2 awek kt tenet then dia upload & share pic semua girl ngn jantan2 keparat yg suke komen2 x senonoh, pasni kalau nk upload pastikan photo ber-resolusi kecil, edit2 blur sket, disable right click.. & kalau boleh size image tu bg kecil je & pic berjemaah ngn kawan2.. takut pulak org curi pic kite buat caption bukan2, komen mengarut2 & mencarut.. harap bertaubat la segera mereka ini.. setiap perbuatan buruk akn dibalas setimpal nya.. gurl out there pun, be careful jgn terlalu syok sendiri bile berposing.. berpada2 je la.. ok dah x mo bebel~


p/s : giveaway zeera masih lg on sampai 6 Julai cepat join, kut2 dpt lucky draw.. click sini

9 comments:

  1. Ishhhh..bahaya tu..mmng depa tu tak de kje lain ..
    nak buat dosa je kn..-_-'

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup, mmg x respect org len.. Sgt x suka..

      Delete
  2. assalamualaikum zeeraaa. waaa sedapnyaaaa!

    ReplyDelete
  3. pearl tu mmg wajib kena ada dalam ice balanded cmna ek.. kalau xda xsedap.. hehehe

    ReplyDelete
  4. hye zeera lily: nampak sedap je mihun kari ayam tu... ana dtg singgah sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm ok la..kwn mkn pun x hbs..hee.. Tq singgah jum la join ga sy skali

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank