Hello Kitty Bank

Followers

Blogger Widgets

Processing Order - Tracking No Update

Dear Customers,

(ok, yg ni nk guna bahasa skema sikit) sy amat meghargai jasa anda kerana sudi ke page sy yg x seberapa ni utk shopping.. x de la meniaga hebat & lebat mana.. tapi boleh la.. sbb sy minat meniaga (tp kesuntukan masa), minat ngn lace, minat juga nk tolong org ber bisness selain tambah duit poket sikit-sikit. Itu la serba sedikit nak cerita. Entry ni adalah yg untuk update tracking number parcel customer dan juga pre-order (nnt sy akn buatkan button shortcut kt sidebar.. senang nk rujuk, klik je.. pada yg nk tgk koleksi terkini, sila klik sini or gambar

.
.
.
.
.
.
.
.
.
kite guna pos laju je tw.. klu nk cod boleh.. boleh blah..
hihi guwau je.. cod kt shah alam shj ya..wink..wink sket..*_^

work in progress.. ok mmg bersepah sgt.. ye la kerja guna 2 tgn je.. nasib 2 tgn.. 
kalau 4, 6, 8, 10 lg serabut agaknya.. mihihi...

x habis kt umh.. sambung buat kt opis.. kejap2 je taw.. kite pn bnyk keje kt opis nk buat.. bukan sng2 nk ngulor taw.. taw..! ingat tu..

tp guna pos laju prepaid ni lg berbaloi.. sbb x payah nk pikir nk wrap santek2.. sampul ni siap bubble wrap kt dalam, pelekat dia pun kuat & packing pun nmpak kemas je.. harga pun cume tambah 5 SEN beza ngan kos pos laju biasa.. betul x tipoo..


TRACKING NO

copy tacking no anda & track dlm website pos laju - boleh klik sini or gambar juga..


Suliana EM803037942MY
FaraSyaza EM803037911MY
Azira EM800172121MY
Maizatul Ikh EM421772465MY
Syaza COD
Dila COD
Syarq COD
Fara Qas COD
Shams COD
Anamon COD
izzati EM613033746MY
azlina EM629508688MY
miza EM629508665MY
iza EM629508674MY
qilah EM421774497MY & EM806751225MY
mardiana EM629508630MY
arvina EM629508626MY
kak nurul EM629508657MY
nazila EM629508691MY
sharima EM629949623MY

*erkk COD ni perlu ke nk mention? adoii



7 comments:

  1. Assalamualaikum zeera. mention je. takpe. atleast boleh dijadikan rujukan awak juga. hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... aah kn.. dah la kite ni kdg2 short term memory lost.. #aptb

      Delete
  2. saya guna www.expresstrack.net untuk track parcel saya sebab ia lebih mudah dan cepat

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank