Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Sunny Sunday

title memang rase ntah ape2 sgt.. sunny maksud cuaca cerah tp rase sun je manjang.. ye la panas terik yawlss x betah lah nk lepak kt umh panas2 terik, amik sikit mase yg ada kuar merayap jap. Hah itu memang hobi yg x boleh dipisahkan.. seakan wajib hari cuti mesti utk merayap bukan utk dirumah.. hihihi.. sampaikan ada yg sakit hati nengok pantang ada waktu senang, ilang.. kuar tah kemana.. tp.. for ur info, i bukan kutu rayau ye.. msti kena ada tujuan tertentu walaupun pegi beli putung piring kt kedai makcik tepi jalan tu..*promote jap, sedap tw!) dan yang lebih dahsyat punya dengki ada yg nak tolong buangkan tahi lalat kt tapak  kaki ni..huhu.. sentapppp.. *ketap braces

bukan g mane pun.. Nagoya je, cuci2 mata tgk koleksi kain nk buat baju raya ke.. tudung halfmoon baru ke.. Tp x best! collection yg x berapa up to date sgt compared to Jakel.. nk g Jakel mls pulak sbb mahal.. 70% less, promosi cuti sekolah, 2 pasang RM100 konon.. puii.. (taip je.. x de pui betul2, jijik)  bo layan... bg kite lg best Kamdaq..hakhakhak.. Jakel tmpt Datin2 sgt..kikiki.. (padahal hr tu dah banyak hangus duit kt Jakel)



x de beli ape pun..menyemak je kt fitting room berupa toilet begerak awam.. duii

Bosan la... pergi i-city lg men Archery tp x amik gambar.. x kn tgn nk pegang bow, kaki pegang kemera kot? haiyooo..  tukang teman pun x boleh harap.. mihihi..
rayap punye merayap ternampak kt bwh ni
.
.
.
ok , rezeki mmg x patut ditolak.. maka berkejaran ke tempat kejadian..

they'll mmg da ready nk bg free ice-cream.. 
zemangat sgt.. bagus..ngat nk candid je.. sekali sempat buat peace yaw lg.. ok, good!
  
muke hepi x? dia bg ice-cream walls perisa terbaru yg plg mahal tp 1 scoop je la.. mcm baskin robin bg free dulu.... cume x de la org yg tegile2 beratur panjang berjam jam semata2 nk dapatkan free ice-cream.. ni x sampai 2 minit dah dpt.. makan pun x sampi 2 minit da hbs... tu la penangan nya hari panas...

p/s : giveaway zeera masih lg on sampai 6 Julai cepat join, kut2 dpt lucky draw.. click sini


- Love, XoXo

12 comments:

  1. Seronoknya zeera jalan-jalan! Takpe, tunggula habes exam. nak jalan puas-puas juga :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jalan dekat2 je dear.. hee..sbb x tw nk buat pe kt umh..

      Delete
  2. Replies
    1. bnyk kali pun boleh.. tp malu pulak.. hee.. dia cop kt tgn pulak..hee

      Delete
  3. jakel byk kain cantik tp mhl kan :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..jakel sentiasa up to date.. tp tu la.......... errr

      Delete
  4. pewitttt..... ehhh.. mcm xkena ngena kan.. ;p

    ReplyDelete
  5. lama x pg nagoya
    kat sini ade kamdar je
    ske gak tengok sale2 ni sume
    menggoda jiwa n ragaku
    yumida pun kurang ske ngan fitting room yg sempit..alaa toilet bergerak gitu
    x selesa
    kang nak selak baju.. tangan..siku tersentak kat dinding..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nagoya x brape besh..
      kamdar kain2 lg cntik..bnyk shiffon bercorak & bnyk design up to date sket..
      hee.. x suke gak fitting room cmtu.. berlaga2 ngn dinding kang org ingat kite bergusti dlm tu..ihikk ^_*

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank