Hello Kitty Bank

Followers

Blogger Widgets

How to shop @ Qoo10.my

sememangnya ni adalah website shopping yg paling fames semenjak dua menjak ni.. leading in top ranking & best online seller.. best nya.. kebanyakkan barang2 adalah dari luar negara & dijual secara Diskaun!

iklan terbaru.. mentang2 nk raya kan? over tu jual Herbalife diskaun sampai 50% gambar model pun x nak kalah.. pada yang tergila2 nk kuwus sebelum raya.. even dah puasa 30 hari but didn't work, mana x nya.. berbuka makan x hengat.. boleh la try beli dengan harga murah ni.. note: im not consuming Herbalife

first thing first kena register dulu, simple! (ni standard la.. shopping kt PopLook pun cm tu) & verification by emel diorg akn bg nnt.. pasni nk shopping lg boleh terus Sign in je.. bnyk info yg ada dlm account ni.. boleh tgk list order, delivery info & tracking, cancel order or refund (kalau ada) .. kalau x nak beli untuk diri sendiri boleh hadiahkan pada orang lain.. mcm2 lagi la ada.. please research ur self.. ehehe.. ayat malas.

antara shopping list ai.. kebanyakkan barang ai beli direct dr korea mcm perfume, cosmetic & makeup yg x ada kt malaysia boleh la cari kt Qoo10.. lg sekali cakap, dia best sbb bnyak discount! & diorang suka bg free sample.. ade rezeki boleh menang lucky draw, jangan men main.. hari tu ai dapat menang topup.. even 10 hengget je.. tetap kena bersyukur taw! rajin2 lah join contest yg ada ye.. 

rasa cam bangga pulak mampu shopping barang kt Korea.. 

tips & trick : nak beli barang, cari la yg Free Shipping kurang beban sikit nk membayar

22 comments:

  1. senang kan shopping online xyah nak pakai lawa2 nak shopping..hehe..btw nak try la skodeng web tu ada apa lagi..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sng sbb xyah nk bersiap2.. hehe.. mcm2 ade.. cari yg ad diskaun je best..hee

      Delete
    2. Hi..mcm mne nk buat pmbayaran ? Smlm saya da add to cart satu product ni lpstu saya tkan cara byr mlalui bank in ke cimb giosis gmarket , dh dpt email mngatakan my order tu dh diterima smua...pstu ptg tu saya gi bank gi bank in ... N now nk buat apa ? Da email da kat seller kita da bank in...tpi snyap je

      Delete
    3. Hi..mcm mne nk buat pmbayaran ? Smlm saya da add to cart satu product ni lpstu saya tkan cara byr mlalui bank in ke cimb giosis gmarket , dh dpt email mngatakan my order tu dh diterima smua...pstu ptg tu saya gi bank gi bank in ... N now nk buat apa ? Da email da kat seller kita da bank in...tpi snyap je

      Delete
    4. Hi..mcm mne nk buat pmbayaran ? Smlm saya da add to cart satu product ni lpstu saya tkan cara byr mlalui bank in ke cimb giosis gmarket , dh dpt email mngatakan my order tu dh diterima smua...pstu ptg tu saya gi bank gi bank in ... N now nk buat apa ? Da email da kat seller kita da bank in...tpi snyap je

      Delete
  2. Asyik blm pernah lg shooping kt sini..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la.. but kena cari hrga yg betul2 murah la.. hee

      Delete
  3. nice blog.tq 4 bw to my blog :-) mylovelavender1010.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. best item2 dia tapi kadang barng dia pending berbulan2 baru dapat. terbantut nak shopping lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah. . certain seller kdg prob. b4 beli tu tgk customer respond ok ke x? i pna trkena slh parcel tp dia bg full refund.. yg slh item dia x charge pun

      Delete
  5. fuyooo nak terai tp tade fulussss huu ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cari yg mne de discount n free shipping.. :-)

      Delete
  6. Salam sis.
    saya dh buat payment.pastu mcm mn nk confirm payment dgn diorang ea?
    please advice.
    thnx :-)

    ReplyDelete
  7. Salam sis.
    saya dh buat payment.pastu mcm mn nk confirm payment dgn diorang ea?
    please advice.
    thnx :-)

    ReplyDelete
  8. Hai sis zeera...nk tnya cra bli dn mcm mne nk byar...

    ReplyDelete
  9. Hai sis zeera...nk tnya cra bli dn mcm mne nk byar...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank