Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Mana nak beli baju Hello Kitty?

a bit information from hello kitty lover.. ai lettew.. hr tu ada kwn2 tny mana nk beli baju hello kitty? banyak yg ada kt luar tu baju untuk baby & kanak2 je.. eh, x kan nk pakai baju adik2 kn? mmg sangat x patut lah .. awak badan tu dah gedabak.. jangan mimpi lah ye.. no offence please!

ai selalu pakai t-shirt je bila keluar.. for short distance place je la.. sbb senang, ringkas & selesa.. macam g kedai ibu suh beli sayur or barang dapur ke.. beli ice blended ke.. errmm.. sdp nye cool blog.. makan kt restoran ke tp ni x selalu.. or jogging ke.. ok, yg ni poyo sket.. 

simple #ootd sgt...
background belakang terpaksa di'hide'kn atas tujuan keselamatan.. sgtt.. padahal bilik bersepah2..
berbalik pada mana nk cari baju2 chomei cenggini.. boleh g kt Iyomode iyooooo.. ai buat iklan x berbayar dear.. website berbentuk tulisan cina.. please la translete dulu.. tp kalau korang acah2 paham.. proceed je tanpa membuang masa~
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

hello kitty t-shirt.. unfortunately this is free size t-shirt.. up to xs or s size user jer.. sobss.. nasib i muat.. ihiik.. sebab harga dia murah & amoi tu suke ngn ai.. dpt la less lagi sikit.. ( please bodek sket tuan kedai tu ye) tu yang buat i zemangat beli 5 pasang sekali gus.. hahaha.. (gelak keji sikit).. lg seronok sbb ai sorang je boleh pakai baju tu.. siblings ai semua boys.. *peace~

t-shirt digandingkan dengan candy pants yg colorful tu mmg membuatkan si pemakai tampak ohsem & cute.. x payah beli dah levis yang mahal tu (sila jangan muntah dgn statement ni)

ok, jgn sedih pulak bg yg kempunan nk pakai baju kitty ada lg kedai lain yg ai selalu g cari t-shirt ni...
kalau kaki shoping g la cari kt Uniqlo.. duta rasmi Uniqlo Malaysia adalah Nora Danish ye.. tp untuk baju Hello Kitty, ai la duta dia yang maha perasan.. uhuk!

kalau nk cek kt website dia.. g ke selection Uniqlo Women UT by Sanrio untuk tengok koleksi baju2 dia.. bukan takat Kitty, Melody, Loopy, adik2 & sedara mara dia (bak kata retis dibawah naungan Sanrio) semua lah ada..hah..melambak2 jenis, warna & size.. ada short sleeve, long sleeve & maxi dress lagi puas hati banyak pilihan.. harga agak mahal sikit la.. from 59.90 to 79.90 in RM bg peminat kitty still affordable lagi.. beli la kalau x nak menyesal - sila ke Shopping Mall yg terpilih

the advantages of in-store shopping.. boleh fitting dulu muat ke x? match ke x? siap self capture lagi.. sangat mengada.. gambar yg sama lagi, ok.. ini bosan..

last but not least, ni lupa beli kt mana.. tp beli on9 je.. #ootd santai ke pejabat ayah kau.. hehe.. pun boleh.. selebih nya baju tido banyak beli kt pasar je.. tu x perlu la show off gambar.. ok, penuh dah koleksi baju kitty dalam wardrobe.. tu belum baju kurung, kemeja, blouse, dress, baju basahan, baju raya, baju g wedding dan sebagainya.. bg almari 8 kaki pun x muat gak.. tolong doakan ai berubah & stop shopping.. rasa banyak dah membazir (sedar pun).. one fine day i'll let go pada sesiapa yg berminat

12 comments:

  1. Asyik ada satu baju hello kitty..hehe

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hello kitty say thanks sebab puji dia..ihii..

      Delete
  3. comel! by the way, thanks for visiting my blog! done follow awak... <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome.. nnt kite blogwalking sana selalu ye..

      Delete
  4. Kemain die dgn koleksi hello kitty diee. I tgk dekat sanrio tu yg byk, tak sangka plak ade kat uniqlo er,

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah.. uniqlo bnyk koleksi hello kitty.. best!

      Delete
  5. wahhh. semua hello kitty. comey-comey. :D

    ReplyDelete
  6. wahhh...momoy tgk kat web tu. mmg murah2
    kain dia tebal x dear ? =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. blh tahan jugak.. dia bnyk mix meterial..
      ad yg tebal.. ad yg lmbut sket.. kna tnya owner tu dulu cmne..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank