Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Pemenang Giveaway by zeera lily

Seperti yang dijanjikan... jeng.. jeng.. jeng..
but, sebelum tu.. big thank pada yg sudi join.. 
rase terharu nak nanges sebab sambutan sangat2 menggalakkan.. rasa nk bagi hadiah kt semua org, tp x mampu.. hope lepas ni kita akan sentiasa 'keep in touch' ai syg uolss semua.. terimalah.. muaah..muaahh..

macam yg di janji kan hadiah terbahagi pada 2 kategori :
1) top referral (advantage pada penyertaan terawal)
2) lucky draw (adil pada yg lambat join, blogger baru or yg kurang rate view) tp itu bukan persoalan nya..


SENARAI PEMENANG TOP REFERRAL

http://anewdaaay.blogspot.com/2013/06/giveaway-by-zeera-lily.html
http://dilaella.blogspot.com/2013/06/giveaway-by-zeera-lily.html

SENARAI PEMENANG LUCKY DRAW

http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/06/giveaway-by-zeera-lily.html 27
http://hidayahdayah6.blogspot.com/2013/06/giveaway-by-zeera-lily.html 73



yeayyy.. yeayyy.. menang.. (put firework here)

cara senanag nk cabut undi guna apps random number je.. bukti video kt bwh ni..


p/s: simple je kan giveaway ni? tapi, bg yg x memenuhi syarat2 pengajur berhak menarik balik nama pemenang & mencabut semula nama pemenang yang baru. Sekian & tahniah pada pemenang.

kepada pemenang sila komen or pm or text or whatsapp nama penuh, alamat & hp no.. 
018-2428933 -  lovelies.pink@gmail.com
*hadiah boleh dituntut dalam tempoh sebulan.. pada atau sebelum 07 Ogos 2013 

- Love, XoXo

8 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank