Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Persiapan Simple Raya 2013

Salam ramadhan...
Still dalam bulan keberkatan.. Bulan kemuliaan.. Bulan bg umat islam..
Mari kite manfaatkan setiap rahmat yg allah kurniakan.. Semoga kite beroleh keberkatan.. Amin..

Mggu lalu try la nk bershoping & jalan2 mcm biase.. Tapi mak.. Baru 2 jam jalan dah letih, badan lesu nk melepek je.. Adoii.. Berpuasa ni konon cm x larat la nk aktif sgt mcm biasa.. Xtvt pun terbatas sket.. Hee.. Saje keluar kengkonon nk tgk kemeriahan umat muslim membuat persiapan raya.. G jalan tar.. Mak aihh.. Sesak betul.. Ramai sgt org keluar dihari minggu..  Tobat x pi lagi pasni..

Ditambah dengan cuaca yg amat terik.. Down terus semangat nk bershopping.. at last, x beli ape pun kecuali pin tudung kecik2 yg 10 biji 10 hengget.. sobbss.. x larat, x larat, nk air please (lempang muka sendiri)

#ai mmg suka pakai baju longgar2.. tu nampak besar.. peace~ ingat nk cari tudung raya tambahan, tp bila dah rasa kepanasan masuk kedai yg ber-aircond & cari kipas hadap kt muka sorang2.. hah.. perangai.. 

#Muadz Tekstile. The most tudung murah2 dibeli kt sini.. pose candid bajet model tudung mcm patung tu.. sama x? ke ada rasa nk bagi kaki? huuu.. kejam!

ok, ini cerita pasal baju pulak.. ehehe.. trending tahun ni adalah pastel (tp x beli pun color pastel, koleksi tahun2 lepas elok lagi).. tapi peplum pun sangat hot sekarang lebih dr tahun lepas.. so, haruslah x ketinggalan juga.. x beragak nk bergaya sakan, padahal nanti confirm duk dapur je, buat air, bancuh air, cuci pinggan mangkuk, masak.. hah tu lah duty as gegirl.. muahaha

#teaser #fitting - muka gedik yg amat haruslah di 'hide'kan
kemeriahan tahun ini adalah manik! sama seperti raya tahun lepas juga =)

 
 #diy manik untuk baju yg lain2 x mampu nak beli semua baju siap bermanik.. jahit sendiri murah lagi kut? ehehe.. tp yg ni ai x amik untuk tempahan.. sbb : kekangan masa & jenuh nk jahit sebiji2..hee

video
siap amik video.. gigih x gigih nk buat..hehehe.. zemangatt!

Menghitung hari.. detik demi detik.. masaku nanti apakan ada~
Ramadhan semakin meninggalkan kita. Sedih. Ramadhan ini terasa sgt bahagia. Semoga kite bertemu lagi Ramadhan akan datang.. sobs.. T_T


p/s: AidiJuma cetusan idea by Datin Norjuma tengah buat sale.. jom serbu! 

4 comments:

  1. jemput join

    http://www.iuzira.com/2013/07/contest-blogger-jejaka-jambu.html

    cantik baju (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa allah join.. hee

      ala try fitting je dulu.. x sure nk amik color pe.. uhukk

      Delete
  2. kte bru g jalan tar ri tu..mmg sesak...susah nk bernafas

    ReplyDelete
    Replies
    1. kn.. semput jadinya.. esp kt pasar stuck kt ramai2 org..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank