Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Wedding Si Cantik

ok, ahad lepas ai attend wedding member masa kt u dulu.. hehe.. dia buat wedding kt Dewan Felda, Kelana Jaya kalau x taw kt mana.. opposite Paradigm Mall je.. hamboi.. kalau bab shopping complex mesti taw je kan.. ye la.. dah tempat tu jadi tumpuan, sng la nk buat landmark kn?

ok.. berbalik pada title, Bride of the day mmg gorgeous sgt.. plus cantik, baik, soft spoken & pandai (eh, kipas lebih2 nampak).. hah.. untung ko Asrul (groom of the day)

bride & her niece.. picture curi from their OP..hehehe

u are so stunning on that day dear.. ada rupa Zahnita x? ada kn? ada? tolong lah cakap ya.. 
(ok, ni sentap sbb x amik pic sama2 ngn pengantin, huwaaa) kalau masa beraya x amik gambar sama2 x pe lg.. raya thn dpn In Shaa Allah boleh lg.. ni kawin kut.. sekali seumur hidup je.. *nanges

ok, pic ai ngn doodle adalah disabotaj.. mmg sengaja amik pic blur kn? #sakit hati 

paling suka kt wedding skg ni adalah photobooth.. hehe.. selain pengantin yg bergambar sakan, tetamu juga boleh.. hehehe.. jumpa juga ramai bff masa kt u dulu.. tp kite x sempat nk posing2 sbb kena balik awal mase tu.. ada hal.. ok, dah sampai rumah baru la nk sentap & terkilan.. menyampah sgt! dah la jumpa bff lama ni sgt jarang.. masing2 sibuk dengan commitment masing2.. ada yg kerja jauh, ada yg sibuk nk wt report utk final Master project, ada yg nk handle business, jaga family dan macam2 hal lah.. busy mengalahkan menteri.. haha.. mungkin itu cita-cita mereka masa hadapan siapa tahu? amin kan sahaja 

ok, yg ini untuk pengatin.. motip?? present ni ai lupe bg kad utk wish & tulis nama dari siapa.. hope Fida da taw and x tertanya2 siapa yg bg.. hehe.. suwit kn? namun dalam isi nya bukan lah barangan bertemakan Hello Kitty.. ni wedding kot bukan besday party.. so bg lah brg yg bertemakan isi rumah pulak.. blander ke.. batu lesung ke.. rice cooker ke.. kuali ke.. senduk sudip ke.. apa2 lah yg boleh pakai kt dapur.. hehehe


to Fida & Asrul :
Baraka Allahu Lakuma wa Baraka alikuma (God bless you both and bless you both)
Wa jamaah baina kuma fee khair. (And get the best collection)

- Love, XoXo

8 comments:

  1. waaaah, hello kitty haruss ade eh. huhuhu.

    ReplyDelete
  2. cantik.. selamat pengantin baru untuk kawan tu.. semoga jodoh berkekalan hingga ke syurga.. :D

    ReplyDelete
  3. cntik pngantin...slamat pngantin baru n smga berkekalan hgga ke akhir hayat..:) pembalut hadiah tu cntik la, comey2 je..hee

    ReplyDelete
  4. mmng cantik kn..selamt pengantin baru untuk pengantin..pembalut hello kitty(wajip tu)..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. pembalut tu je ada..hehe..pakai je la..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank