Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Menarik di Setia Alam

bersempena cuti raya yang masih berbaki, x lalu dah nak beraya asyik makan kuih raya je.. muak la pulak.. so, buat cousin gathering kecil-kecilan.. tujuan asal saje nk keluar lepak.. tapi, bila tiada hala tuju yang sebenar.. maka decide la pergi tengok movie sambil makan-makan dan bersantai sesuka hati. hah, amek kau.. untuk pengetahuan, ai tinggal berdekatan dengan Setia Alam, (10 minutes from my parent places) bukan tinggal di Setia Alam ye.. tu next planning beli rumah kt situ In Shaa Allah.. banyak sangat kemudahan yang ada disitu, dekat & senang sebab tu ai kata Setia Alam ni menarik.. cari la apa saja mesti ade..

tiba masa untuk buat treatment - nak recommend the best Dental Clinic i ever had, disamping harga yang amat berpatutan, free wifi, Dentist yang amat peramah serta baik hati, pemurah dengan consultation yang amat berguna, services pun tip top tambah-tambah lagi dentist Melayu (muslim) this must be support okay!


cari lah clinic ni.. landmark paling mudah, atas Secret Recipe hah tu mesti oulss tau.. tempat makan kan?

lepas ni memang tak akan skip appointment scaling in every 6 month cantik & kesihatan harus lah seiring *padahal dah kantoi dengan doktor kt gigi ada lubang kecil, hah tu la bermalas-malasan gosok gigi lepas makan lagi.. taubat dah lepas ni.. nak makan coklat pun rasa mcm berdosa kat gigi sangat.

normally after scaling yang sakit bagaikan ditoreh-toreh dan dikorek-korek gigi dan celah gigi kebiasaan nya pesakit akan berpantang makan, especially makanan yang terlalu panas or sejuk.. tp ai jadi pantang nampak makanan pulak.. ape boleh buat lapar sangat.. lagi pun dah cuba had-had kan volume makan tu.. tapi tinggi jugak piring sushi tu.. adoii..

ok, ni actually sentapan untuk 6 orang sebab baik hati sangat ajak kenalan-kenalan yang kerja dalam mall tu sekali..

cousin yg ni kerja kat parkson, dengan harapan boleh la dapat diskaun ataupun harga special untuk staff tp habuk pun tarak! lepas bersushi, makan ice-cream pulak.. hah memang x sayang gigi u, menyentap bende sejuk pulak!

ni beli discount coupon hr tu.. harga murah, tu yg bantai amik penuh dan sepadat nya.. memeng tamak haloba sungguh.. 

penutup x taw nk kata ape.. ok bai~

8 comments:

  1. my cousin yg pakai braces pun cakap skait bila scaling gigi -_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau x pakai pun sakit.. ni lg pakai.. adoi..hehe

      Delete
  2. Waktu kecil dulu teringin sangat nak buat braces, katanya comel. Tapi lepas dipujuk oleh doktor yang gigi saya tak teruk sangat macam orang lain, barulah hasrat dibatalkan. Itu pon keluar dari klinik, terus merajuk dengan semua orang. Kelakar bila difikirkan balik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Big girl jgn menangis.. n merajuk dgn semua org lg.. Ai pnye mmg case cronik turn doc bust juga.. But if u g private clinik certain x kisah.. They'll buat jer.. Duit puny hal. Ihikkkk

      Delete
  3. akak pernah lalu kot kat setia alam tu.. anak saudara akak pakai braces dah 3tahun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia boleh menghala ke puncak alam..heehee..stil dlm jajahan shah alam..hehe.. Lama gak kn.. Sy myb smpi 5 thn pakai.

      Delete
  4. Dear Zeera,
    U jadi ke nak beli ngan i yg umbrella charms tu?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank