Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Selamat Hari Raya 2013

Assalamualaikum..

sebelum tu.. ni kad raya dari saya pada semua..hee.. simple je.. yg penting de kitty.. shomel x kak tonn? nk yg mcm ni boleh dwload apps text cutie.. pastu create la ikut cita rasa memasing.. nk bubuh doremon ke,  minion banana ke, ketupat ke, masjid n watsoeva silakan.. hee.. 

silap salah kita minta ampun ye.. sobs.. mari kita raikan kemenangan ini.. 

(put fire work, meriam buluh, thundercat & mercun roket here)

actually, entry ni dah siap2 taip & simpan dlm draft.. Pagi 1 Syawal jugak nk publish x kire.. hehehe.. hah, pe jadah la nk tulis tahun bagai kt title tu? ye, harus la.. mana tahu dimasa akan datang nanti ada yg cuba2 taip keyword fesyen raya ke, baju raya ke mau terkeluar entry ini lg sekali & tanpa disedari fesyen2 ni pun ntah2 dah outdated pulak kan.. kesian pulak nk bg hampa pada pembaca kisah ini.. oh ye?? sapa je la yg rajin nk bace blog ai.. perasaan..

ni bukan tema pada raya ni.. tapi memang beli untuk pakai raya plus g wedding.. ahaks.. banyak pulak surat saman after raya ni (jemputan walimatulurus) bagus, layan kan je.. tp jgn pulak over makan! sia2 je puasa sebulan.. ok, pasang azam siap2 nk kekal dengan berat & size gini even sampai beranak 8 sekali pun *pang laju2..

ni masa fitting hr tu.. banyak2 try, mustard ni dalam short list.. verangan sgt.. sbb g beli baju sorang2 rasa kepuasan disitu.. kepuasan melepak lama, kepuasan fitting banyak baju, kepuasan nak self capture dulu, kepuasan nak memilih tanpa menghiraukan komen2 orang lain, yang penting adalah taste sendiri dan juga kepuasan sebab x menyusahkan org nk menunggu lama2 ai belek baju.. oh, i love shopping alone *tetibe
happy sangat masa fitting sampai mampu lompat2 keriangan..

 #packing #bantalbusuk yg x boleh tinggal
last but not least, selamat menyambut aidilfitri di kampung halaman masing2.. jangan main mercun, jangan makan banyak-banyak, jangan lupa diri.. ehehe.. balik kampung dengan selamat! 

ni pulak angpow.. eh eh duit raya utk si chomei pon hade... tp special untuk gegirl je la.. barangsiapa yg dtg umh dengan passwork 'miss kitty raya' in shaa allah dpt.. hehehe..

love, xoxo

8 comments:

  1. eid mubarak...leh la bagi kat mimi nanti...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok, boleh mimi... mai la jmpe aunty... hee.. =)

      Delete
  2. awak suka hello kitty ?? saya pun !! ^_^ cute la angpow tu .... nak !! mana dapat ? :)http://suhailimustafamohdyusof.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya.. mohon kemaafan seandainya terkasar bahasa/komen..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya dear... sy pun mcm tu juga ya.. =)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank