Hello Kitty Bank

Followers

Blogger Widgets

Wedding Raya

minggu lalu ai attend wedding ex-classmate masa kt UiTM dulu.. ni bukan majlis reception je but sekali dengan Aidilfitri gathering.. meriah you.. uhuu.. rindunya dekat kawan-kawan lama.. dapat jumpa part of them pun dah cukup seronok.. ye lah bukan senang sekarang ni.. masing-masing dengan hal sendiri.. sobs.. sampaikan order kuih raya dari kawan dari bulan puasa sampai nk masuk tengah bulan Syawal pun x collect lagi.. adoii.. kite busy gila bak hang..
 kali ni classmate kite yang groom of the day.. merangkap ketua kelas.. baguih dia ni rajin pulak tu.. suka tolong kawan-kawan.. dah tu je nk puji.. ok, kali ni entry banyak kan gambar je la.. sebab request dari kawan-kawan 'upload pic banyak-banyak ye' ok, baik boss~

even x kenal bride of the day, (belum sempat berkenal-kenalan sebelum ini) tp dia peramah & sangat mesra -Wahida namanya dari kiri Rose, Fida, Bride, Zeera & Syerie

vain photo - lepas ni kite menunggu nasi minyak si baju biru pulak.. hmmm.. x lama lagi dah tu kan

camera in action - pernah uolss tengok pengantin laki begini? siap standby walkie talkie.. ai pun confuse gak memula.. ingatkan pengantin cuma duduk di atas pelamin control sambil macho memakai tengkolok.. sempoi gila dia nieh.. melayan tetamu bagaikan tuan rumah

'most wanted guy pose'

ikutkan kisah 5 tahun lepas.. apa?? 5?? lama gila.. mereka2 ini lah jejaka-jejaka idaman dalam kampus dulu.. yang mana best student, dean list student, favorite student among lecturers tp sekarang x lagi kot? dah jatuh saham. Among them are married and not available.. 

dewan ni nice sangat.. selain pelamin bertamakan flora sekalian alam, deco pun sweet mcm party celebration siap ngn baloon.. not only kids love the baloon.. akak-akak pun suka juga.. gegurl yang ada ni ex-classmate yg x berapa lama x jumpa.. ni baru 2 org yang dah beranak pinak.. kalau semua attend event dengan anak-anak mesti meriah tak terkata.. hehehe.. ok, bab baju tetiba tersama pulak dengan tema.. sampai ada orang suruh ai stay sampai habis majlis.. kejam betul..


to Ari & Weeda :
Baraka Allahu Lakuma wa Baraka alikuma (God bless you both and bless you both)
Wa jamaah baina kuma fee khair. (And get the best collection)


14 comments:

  1. wah!! sakan ni..hehehe..selamat hri raya zeera..=D

    ReplyDelete
  2. sukanya dia posing :) , singgah sini balik ! hehe..Selamat Hari Raya

    ReplyDelete
  3. wedding waktu raya mmg seronok sbb dpt jumpa ramai kwn2..:)

    ReplyDelete
  4. bulan 9 nanti pun banyak wedding......hehee....

    ReplyDelete
  5. seronok bila dapat gather balik ramai2..bkn slalu nk jumpa :P

    ReplyDelete
  6. selamat pengantin baru untuk kawan.. semoga jodoh berkekalan hingga ke syurga.. meriahnya dapat jumpa kawan2 lama.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin.... in shaa allah...
      seronok raya beramai2 ni...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank