Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Wink Lip Tint Apply

full name dia adalah Tonymoly Catchu Wink Tony Tint in Cherry Pink 
beli kat Qoo10 kan ai dah kata dia bnyk diskaun2.. 12 hengget je buy 1 free 1 lak tu.. free shipping siap ada free gift lg.. hairband & masker Tomatox ni.. huh semua nk free.. over tao~

cara apply...

buat 3 dot seperti ini & then smudge!

ini hasil nya...

x berapa nk sekata, sebab mengalami masaalah kekering kulit bibir.. (so, motif buat entry ni??) 
nak kata best sangat pakai ni x de pulak.. mcm apply sirap je kt bibir.. 
tapi boleh la takat pakai untuk hari2 bg bibir x nk nampak pucat.. muahaha..

ok, bai~

p/s : nk halfmoon butterfly ni, boleh pm kite.. ni homemade taw ( buat sendiri ! )

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank