Hello Kitty Bank

Followers

Blogger Widgets

Engagement Raya

Main-main tunang 

hah ni tajuk kecik pulak.. omboi poyo betul... ada tittle & sub topic lagi.. ingat ni buku panduan karangan spm apa?? memang la menulis blog ni sama seperti mengarang ayat berpatah2 berpuluh2 ayat khann.. ok, abaikan. Wedding raya, merdeka raya dah ada.. yg ni tunang raya pulak.. next apa raya lg? amboi semua nk all in 1.. sekali buat majlis & sambutan raya pada masa yg sama.. ohoo sng nk jemput org dtg sekali je ek.. bijak!

hah, sebab apa ai kate main-main tunang? membe ai ni dia jenis kuat prank org, lawak vodo pun iye, lawak sengal & loyar buruk pun mmg dia ratu.. every year raya mesti dia buat open house & setiap kali nk habaq jemputan ye mesti kate.. "weh, nnt dtg umh aku ye.. aku nk bertunang ni.. dtg makan-makan je" ayat yg sama bertahun-tahun lepas.. kengkonon tu jemputan serius lah kan? sudah nya bila tahun ni betul-betul tunang, membe-membe lain ada yg x dtg sebab masing-masing dah set mind ni mesti nk pedajal org lg... dah dtg bnyak kali x de pulak majlis tunang tu... tp bg ai x kesah la.. dia nk kelentong ape.. janji dpt jemputan makan, ai on je.. makan free punye pasal.. lantak lah.. ada ke tak nak dtg.. anak tokeh sate ni.. confirm lauk hebat-hebat.. sate free yg betingkek-tingkek tu x tahan.. memang the best sate in town la.. tp bg ai ni sate kedua sedap penah ai rasa.. yg first, dirahsiakan dulu.. soon ai reveal ok.. yg ketiga sadap Sate Kajang Hj. Samuri lah.. bersepah2 outlet dia sekarang.. ok, habis cerita pasal sate.. 

siap ada candy buffet... ohsem sgtt sbb colourfull.. LIKE 100X.. sebab pewut dah kenyang gila..sudahnya kutip jajan-jajan ni & tapau bw balik.. x malu betul.. muahaha.. time kasih tuan rumah.. len kali bg lagi tao!
yg darah manis yg pakai spect tu... dtg terlambat, majlis tunang belah petang tp dtg malam.. adoiii.. nasib sate x habis lg.. makin malam makin hebat-hebat lauk.. baju bertunang yang cantik pun dah bertukar.. sbb dia sewa je.. mak andam tu confirm lah dah angkut bawa balik.. adoii

ok, this week yg tudung & kain kuning ni pulak punye wadding.. pada yang mengenali.. jemput dtg majlis dia pada ahad ni, 8 September 2013.. tunggu ai datang.. In Shaa Allah...
#my baju loose & long wide shawl nampak muslimah xl plus sgt..

away~  nk g opis settle keje jap, nanti kite blogwalking lg.. xoxo

8 comments:

  1. hehe..prank bertunang.last last bertunang betul betul..hehe oklah tuh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tggu kawen je ni.. kalau prank lg mmg x tw la..

      Delete
  2. hehe..
    makan punya no hal..
    x kesah ler majlis apa pn..
    kompom pergi kalu ada makan:)

    ReplyDelete
  3. ok mknan tu nmpk kalerful n sedap ok!! haha :D

    http://nedzblinkblink.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. hai dear...salam kenal... saya follow sini..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank