Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Merdeka Raya

semua sedia maklum tanggal 31 ogos lah hari nya.. bagi ai, bahang kehangatan sambutan kemerdekaan tak terasa langsung.. hamboi teruk beno bunyi nya.. jaga2 cik nyonya kang ada pulak org yg ditarik balik kerakyatan, kang merempat pulak ai ke tanah Korea mahupun Jepun yg menjadi idaman selama ini.. muahaha... sambutan kemerdekaan terlindung disebalik kemeriahan sakan hari raya aidilfitri dimana pada tarikh keramat itu lah semua duk berlumba2 mengadakan open house raya, kenduri mahupun majlis pertunangan.. ok, 3 jemputan yg ai attend mmg cukup sgt untuk menbuncitkan perut & menambahkan lemak yg sedia ada.. damn!! namun itu adalah rezeki.. adalah lebih baik bersyukur.. dengan kata : rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari. so, makan lah sepuasnya~

non-edited vs edited - yay or nay?
#ootd independent day colour theme.. pergh.. mujur x pakai shawl ni masa pru13.. sure org pikir lain~

kerana terlalu pikirkan makan, so x banyak pulak gambar amik.. gambar makanan yg sedap pun x sempat amik.. over tao.. so, ni je yg ada buat tatapan.. buat yg terlibat dalam gambar ini, sila right click & save as untuk simpanan peribadi anda sendiri atau mai dtg umh bw pendrive utk softcopy.. mau emel? sila pm




apesal pose semua sama je? memek muka je lain sikit... boringgg.. hehe.. *peace korang
shoot & pose dengan teman tak sebaya.. pergh.. sbb ada yg dah beranak pinak terus x mengaku sebaya.. padahal dulu main sama2, rempit naik moto pusing kampung sama2, study sama2, pegi sekolah sama2, ponteng sekolah? ai x.. diorang je.. muahahaa
tetiba budak bijak ni tersuka main & manje-manja ngn kite la.. hehe.. ni Ziyad Amrizqi ami dia ada buat blog utk dia.. mai jemput baca.. comei je story dia nih.. rasa nk geget2.. oh ye.. aunty hr tu terlupa nk bw duet raya utk bebudak2.. nnt kite jmpe lg tao~  klik ye!

10 comments:

  1. gambr makanan memang sure xsempat..semua dah masuk perut..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa allah next entry ada makanan bnyk2..hee

      Delete
  2. Replies
    1. dulu suka hangout sama2..hee.. skg jarang dah.. masing2 bz ngn komitment mag2

      Delete
  3. yang gambar edit tu lawa..
    flawless gile muke.. hehe

    ReplyDelete
  4. ohoiii. comel sangat si kecik tu. mesti comel persis mak die kannn. promote promote. nanti aku belanja coki coki orite. muahahahahah.

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum awak. awak comel! suka tengok! kalau tak edit pun cantik gak :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank