Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Pemalas Oktoberian

salam all, huwaaa berhabuk blog ni dah.. lama gila tak update.. entry bulan lepas pun berapa ketul je ado..
bulan ni lagi la.. haremmm.. kalau sifat pemalas dah mengusai.. ape pon tak boleh.. actually i have my own reason.. tggu masa yg best nantilah cerita.. oh ye, btw Oktober.. please be super nice to me.. sempena bulan kelahiran, walaupun ai tak berapa suka sebab umur bertambah, tapi kena kengkonon happy gak..

berbalik pada cerita pemalas, terjadi sejak tragedi September tempoh hari, dah jarang on pc.. nanti ai cerita dalam entry lain, kenapa, kenapa & kenapa.. buat masa ini.. nak santai2 dan habiskan masa malas ni.. 
per-birthday pon ada.. walaupun hari lahir yg bakal tiba lambat lg.. x larat (mata keatas)

btw, nak wish kt semua Salamat Menyambut Hari Raya Qurban..

lg 1, ingat nk buat simple giveaway lg Jumaat ni.. Sbb ada sponsor.. Stay tune ok!

sekian

challo beteh

- Love, XoXo

8 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank