Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

#ChurpOut2013 - A Street Fair with a Cause

ya allah, bersawang berdebu habuk dah blog ni.. apa sudah jadi??.. entry kepam dah melambak-lambak..
sampai cerita dah basi baru nk taip.. apekah?? bile nk jd rajin macam sepet88?? ahaks.. adoi.. kene tunggu benti keje gak nye.. ngadap pc 24 jam, maka banyaklah nanti masa lagha untuk belog.. huahaha..

sekali lagi ditegaskan blog ini untuk suka-suka je.. berunsur santai & kehidupan peribadi tapi tak terlalu personal (eh, paham ke pe yg ai maksudkan ni).. dan diharap tidak terkesan kepada life sesiapa sebab blog ini memang untuk suka suki & isi masa terluang aje.. sape rajin jemput lah bace, komen mana yg patut ke.. tak nak pun tak pe.. *tetibe ada ayat sentap sikit kat situ.. apekah??

nk story walaupun dah basi, event ai pergi hari tu.. punya lah malas bukak emel, sampai tak perasan ada invitation event churp out ni.. nasib tersedar bila nampak Keknis upload gambar ni kt Insta.

There will be 4 zones of awesomeness at #ChurpOut2013 and here are the things you can look out for Marketplace:

  • Fashion Icon Pre-loved Charity Sale
  • Fashion Blog Shops - SF by Sazzy Falak, Phat Culture, Fashion Valet and so much more!
  • Food Vendors – KyoChon, yums!
  • #Churpbungee – Are you brave enough?
  • Carnival Games
  • Caricature by Comic Bloggers
  • Umbrella and Fashion Graffiti
  • iDarts Challenge
  • Make your #ChurpOut2013 memories last forever with a fabulous photo at The WOW Photobooth!
  • Street Fair, Tech Zone, Center Stage #ChurpOut2013 also supports organizations like SPCA, World Vision and MAKNA which will also have booths at the event!

hari kejadian adalah hujan yang amat lebat dari tengahari sampai ke petang, so kitorang berpeluang nk join bila petang nak masuk ke senja.. sangat singkat masa tu.. apelah sedihhh!

 
bersama jelitawan - blogger celebrity (tak yah introduce korang dah tau punye) keknik ni tinggi lampai tau tak? segan ai.. rase cm ketot betol.. ihikk.. tang cheekbone & kulit tu macam ada persamaan la.. ehehehe.. tu belum consume Toujours Skin Collagen Dust & Tabita yang mama Keknis jual lagi.. sabar ye.. kasi sikit masa lagi.. erk.. apesal lak ai pon nak panggil Keknis.. rase dia muda lg dari ai kot.. hikhokhikhok..

ada aktiviti kreatif.. umbrella painting.. ni memang untuk stok-stok bergambar tanpa motif je la..

 ok, rase tak de mood nak menaip.. tengok gambar cukup lah kot?

motif sangat???

nampak tak riak muka nampak makanan? tapi selera 90% kelaut masa ni.. ntah!

sumpah ai tak minat k-pop! tapi suka Lee Dong Wook aje (bukan gambar di atas).. cmne tuh?

wall of fame ni patutnya untuk di hashtag ke Instagram..celah mane nk done kan? amik gambar guna camera mana nk masuknya simkad internet.. sudah nya kt sini je lah.. #churpout2013

oleh kerana, masa dah senja sangat plus gerimis renyai mengundang.. so, sekejap je lah dtg kt fair ni.. menarik, banyak aktiviti & jualan.. siap dapat free gift.. tu.. potato chip.. tu je yang tinggal.. sobss.. nextime pastikan datang awal~

4 comments:

  1. Fiza pun ke sana jugak.. jemput singgah baca yer.. http://ourmemoria.blogspot.com/2013/10/churpout2013.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. best nye u dpt bnyk gift.. menyesal dtg lambat.. sobss..

      Delete
  2. wow bestnya.
    saya pun ada p jugak.. tapi sekejap je..
    lawanya keknis.. tinggi giler :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm.. model.. haruslah tinggi..
      ok, sila la share2 link anda =)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank