Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Kitty Contest Winner

ingat lg x? dulu i pna kua 1 posting psl HK contest?
xingat leh tgk balik cini HK contest 2012

eben doh won consolation place.. *mata ke atas
tetap syukur and tengfull!

dpt emel a day before the last date to collect prize..
read emel plak on the dot nk close date
wat de ****..cm ciut je.. nasib tergerak hati bukak emel
begegas & gigih jugak nk g amik kt Northpoint Office, Midvalley (jauh gak pe)

present to u, taraaaaa!
xyah nk suspen sgt, pukul kang.. 
worth RM 500++
mmg sgt rare, limited & of course expensive
whats inside?
pls scrool down 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tadaaa...
ni la isi dlm nye.. exclusive from Swarovski =)


sources : The Winner List

Sewa Dulang Hantaran

dulang hantaran for rent out!
sesape yg nk dekat majlis tu...
 leh la whatsApp, call or sms 018 2428933 (urusan berkaitan sahaja)

  DULANG EMPAT SEGI  
*berkaki
*warna putih

dragon ball ada 7 biji kesemuanya, begitu juga dgn jumlah dulang ini,
krn warna nya putih, ia mmg sgt in' & mudah klu nk match ngn ape shj warna tema majlis anda

Price : RM5/pcs  with deposit of RM50
kite mau tulung ringan kan beban seterusnya cut-cut cost mne yg boleh bg org yg nk membina masjid nih ok, dun worry deposit penuh akan dikembalikan make sure jumlah & condition dulang tu okay2 shj msa pulangkan dulang tu.. hee.. pulang barang dapat duit..mesti u happy kan?..so, wa pun hepi maa..

sy bg dulang kosong, or depend jugak from previous user, klu dia pulang dah siap gubah santek2, boleh continue pakai je (if menepati tema anda la)..hee.. jimat kn?

but normally dulang kosong ye, no deco =)

ni contoh yg dah siap deco..photo collection from customers

 theme : pastel purple 





theme : english rose


 

*surface yg agk lebar.. rilek je letak kek mcm ni...

dan juga teddy bear yg bole tertonggek lepak disini..
shuke beno die~

 theme : maroon + gold


hah, amik kau..siap leh gubah sirih junjung atas ni terus..gempak gila u!
p/s : pic ni spoil sket, sbb beads dia ada yg terjongket sket ke atas 


Now available !

Booking Rent :

Lian - cheras - 29.03.2013 
Ila- shah alam - 28.04.2013
Arinah - cheras - 8.06.2013 
Haja - 21.01.2014
Bro Setia Alam - 25.02.2014
Staff JPs 20.03.2014
Sis Uitm Shah Alam 02.05.2014
Diyana - 23.08.2014


++ additional ++

updated :26 April 2014


  DULANG BENTUK BULAT  

*berkaki
*warna putih
*7 pcs only

contoh deco yang ntah pape (disebabkan x de sape nk kawin or tunang.. haruslah letak sample gini jer)


*bile kipas susah mati Hello Kitty berbicara.. muahahahaha

ok, now dah dapat deco hantaran sebenar .. ngee =)







simple but nice sangat...

Booked By:
Lydiana - 30.04.2014
Apolo - 16.08.2014



dear customers, tq so much *_*

Wedding Adik ^_^

 Story of wedding adik beginning of year 2013 on the 20th of January 
(berkisar tentang kisah2 posing suku maut & muka kehepian' tamu dlm mjlis ini) diharap pihak pengantin xsentap dgn kekurangan gmbr anda d sini, kerana sudah nasib anda mendapat sy sbg fmly member yg shuker bergambar,  & interframe lelebih.. lek la.. gmbr korg photoG dah amik kn? tggu je la album sndri yek.. kalau x sila buat belog sndiri...muahahaha (gelak keji)

Reception on Groom's side
Theme : Pastel Purple *sgt..

peplum budget, pm me for price =)
p/s: baju ini tidak dihasilkan dr lebihan kain langsir o kemah @ yg sewaktu dengan nya..
jgn nk dengki sgt la, sbb tone color pn bebeza sket dr yg kt blakang tu..errr...

ini adik sy... 
a.k.a penganten laki of the day

 ni abg sy...
*out of theme... errr

ni penganten pompan ngn kengkawan.. tgk, sape yg hover sgt eh??

dah, kite tgk je la aksi2 penganten :
ni ko suap ke, sumbat mulut dia jery oii..

pose d meja makan biadap..muahahahha

ok, berbalik pd bukan penganten

kek ni suwiiit n' nice sgt kn? rase die pon sheedap ssgtt.. haa.. nk lettuw sponsored by sedare.. pm me for price jugak *_* hee... sempat pulak buat iklan d sini..

pose senget.. lagi2 gmbr aksi... d taja by Nikon sendirian berhad (punyer)



bye.. *baju pink, knp pose tgk ko peliks?
pose with the saki baki kek yg masih ado..


 mmg hobi kite buat penganten sbg props / background..mihmihmih...


seswai buat banner..haipp..haipp..

next,solo action, harus la ado..

teheehee... comei kn? kapkek nih...

aku d lahirkan sebegini~
*kekesalan & kesalahan plg sengal yg dilakukan adalah x mengambil gmbr 1 fmly.. nk buek cm no eh.. parents dok bz salam kerok2 adik2 sibuk mkn..mkn.. n mkn... yg akak *sgt sebok posing suku maut.. next kenduri je la eh..

Hello Kitty Black Wonder

Berita Baik 
Not Only at Hong Kong, Malaysia also have now..
have a try and share the experience!


Hello Kitty Black Wonder

if u really love kitty, please..please & please rescue the hello kitty & friends
Tasked with rescuing Hello Kitty by solving challenges and puzzles interactively. 
u are given a lantern embedded with a sensor that tracked the progress of saving 
Hello Kitty and at the end, tallied a final score of their journey.

meh aku bagi tips & trick untuk task ni
senang gila! next time uolls pergi sana dah tau cara macam mana nak cari jawapan,
untung-untung terus menang kan? hehe

 
zeera's journey on 31.12.2012

 

* with the lantern, start answer 3 simple question at the machine (as picture above) & get the clue! The clue of the black symbols. After get the symbols.. here they go.. 
*this is my black symbol 

Task : Find the 5 letters besides this symbol, rearrange to be a 1 word at the end


before started, tetiba lantern tu jatuh, nasib baik tak pecah..
opsss alamak, tengok kitty tu dah marah..errr..

start counting the time spent in the maze

*onyomart, getsetgoooo...
uolls cari la jawapan di setiap sudut dalam ni mesti jumpa punya la..

telaga keramat 
 
1st letter ! K
 
bilik zaman purba... zoom in the jar...

2nd letter ! C

di sebalik Hello Kitty statue

3rd letter ! B
 
 at the wine cellar, Just like Braille & find the 4th letter! A

magic light & see.. i found the 5th! L

yaaaay ! get all the letters & rearrange
 
K C B A L = BLACK
 
Key in the word and the result on screen ...

yeeey, saya menang.. dapat Sijil dari Hello Kitty..yes! Kenangan sunggoh la

Hello Kitty Town JB

kata peminat tegar, so wajib lah pergi kan?!  at least, sekali dlm seumur hidup ada jejak kan kaki ke sini.. memang sangat sangat best... semua benda dari deco, wallpaper, room, house, block, playground, cafe sume kartun Hello Kitty.. eee.. nk mcm ni rasenya untuk rumah sendri tapi mustahil lah kan.. sikit-sikit sudah la.. kita yang minat memang lah suke gile.. tapi kalau yang tak minat macam mana pulak? kang kena sumpah seranah 1000x takmo masuk rumah titew.. Ok, stop mimpi.

setibanya di tempat kejadian.. pose dekat Cafe & the enterance dulu..

such a wall of fame..bapak besar gajah kitty ni kn? kan?
 
red bow cafe..cuteee sangat kitty nih.. tapi tak singgah makan pun.. sebab kenyang baru lepas breakfast.. ok..terus kan jalan sampi ke tempat yang sepatutnya...
 
 taraaa... welcome @ hello kitty town

ok, beli tiket on9 senang, terus masuk tak perlu nak beratur bagai..  tempat ni memang hari-hari ada visitor & ramai (kate pokcik guard tu) and nak masuk dalam level Hello Kitty ni, dia akan bagi red card ni untuk di cop di mana each activity bole visit sekali je.. Dalam bulding ni banyak level.. lagi satu untuk kartun Thomas and Friends.
 
ok..lets continue journey..
1st kami masuk ke Hello Kitty Home dulu.. meh tengok apa ada dalam... kata pun home, so rumah la...errr.. ada bilik, bathroom, kitchen, wardrobe, hall.. all display & deco with Kitty.. Kitty.. & Kitty

Hello Kitty Home




have a seat plss.. #sofa yg cm best sgtt..

monitor mcm ni.. memang i nak sangat-sangat takpe, tunggu-tunggu.. next project i makeup all stuff yang ada di rumah... siap la nanti, mesti semua comel gila

piano-ing #cool isn it?
 
dry kitchen... ni olok-olok je.. 
ntah pape.. serve la sket air bujang ke, biskut kering ke..ni habuk tarak..cehh...
 
bathroom... tp takde shower..hehe..
 
kitty wardrobe..collection baju die shomei-shomei..

lovely bed + bapak gajah kitty
 
jom jwb quiz... if ur a real Hello Kitty lover,
mesti boleh jawab... kacang punye lah..
 
wrong! muka sedey..
 
right! muka ada senyum..ngee..
 
 
Wishlist Studio

activity #1

gigih betul.. padahal masukkan pendant dalam nacklace tu je.. budak 4 tahun pun pandai buat..
 
ni hasilnye.. comei.. kepala kitty je..

ok, round-round lagi ni lg...

in front of the playground.. for kids! nice lighting rite?
 
hello kitty indoor game
 
Kitty being prison @ hello kitty black wonder..ciann sgtt =(
 

before balik, masuk kedai souvenier dulu.. banyak sangat barang kitty & of course, pricey 
 

last but not least, lambaian terakhir 2012
dalam hati dah pasang niat nak datang tiap-tiap tahun..wee ^_^
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank