Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Border Lace Murah Batch III

- stock lace dalam entry ni dah sold out, terima kasih tak terhingga pada customer yang membeli dan beri kepercayaan penuh pada sy.. visit entry yang terbaru ye...

Update lace terbaru : sila klik


update : 25 Jun 2014

________________________________________________________________________________

Assalamualaikum...

 Border Lace datang lagi...

Kali ni koleksi terbaru lace.. ada certain design siap manik & labuci...sangat-sangat cantik bila dah terletak pada baju... manik-manik  & labuci-labuci sedia ada pada lace menambahkan lagi seri..jemput cuci-cuci mata.. sesuai sgt kalau nk bergaya glamour ke wedding @ apa2 event..

Pada yang suka, minat, nak order, nak beli, nak borong boleh
text / whatsApp (sahaja) : 018 2428933
PM or email details ke : amoi.zeeralily@gmail.com
facebook : Border Lace Murah

postage : semenanjung (RM6) sabah&sarawak (RM10)

harga berbeza bergantung material.. but still murah dari harga pasaran taw.. dont worry!


NEW!!!  LIMITED PINK


Plain Dark Pink RM26

Plain Soft Pink RM26


Plain Grey RM26

*other available colour : blue, red, green, purple, turquoise, black, white
*****************************************************************************

HOT SALES!!!

 Purplish Pink  RM20


Soft Gold RM20

*****************************************************************************

Pink with beads (RM28) sold out !

Purple with beads (RM28) sold out !

White with beads (RM28) - Sold out!

Red with beads (RM28) - 1 meter left (last stock)

Cream with beads (RM28) sold out !

Dark pink with beads (RM28) sold out !
Gold with beads (RM28) sold out !

Grey with beads (RM28) - sold out!

Blue with beads (RM28) 1 meter left (last stock)


Green with beads (RM28) sold out!


Black with beads (RM28)


******************************************************
Pink with sequins (RM27) -Sold Out!

Green with sequins (RM27) - sold out!

Gold with sequins (RM27) sold out!

Purple with sequins (RM27)



White with sequins (RM27)


*********************************************************************************


Dark Torqoise (RM27)
Dark Pink (RM27)


********************************************************************************



Gold  (RM27)

Skin Tone (RM 27) sold out!





Tracking no update:

Faizun - EF161090807MY
Nora - EF161090798MY
Della, Fatin, Jaja, Fara, Pn.Faz, Fatin, Zu, Zatul (COD)
Nurul - EF13825095MY
Liza EF094946872MY
Che EF138251108MY
Mira EF16109082MY
Intan EF195868726MY
Khad EF094947127MY
Ana EF095868690MY
Ummi EF094947095MY
Far EF161090775MY
Ain EF095868709MY
Far EM358008638MY
Has  EF203691212MY
Suli  EF094947060MY
Fida  EF203691186MY
Akma  EF203678922MY
Huda  EF203678905MY
Azrin  EF203678817MY
Wani  EF203691243MY
Azi EF226535520MY
Nurul EF226535533MY
Aini EF203678879MY
Hayana EF222500848MY
Emmylia EF238690549MY
Zuniza EF226535547MY
AzieYacob EF226535555MY
Janna EF222500817MY
Fauzani EF238690416MY
Hani EF238690535MY
Azni EF238690481MY
Zainun EF238690393MY
Zawiyah EF238690362MY
Hajija EF238690420MY
Suwakne EF238690455MY
Safwan EF238690518MY
Aishah EF238690380MY
Haida EF238690447MY
Ain EF238690504MY
Farha EF265081919MY
Bayah EF264643476MY
Tikah EF264643459MY
Zafifa EF238690478MY
Norliza EF258704335MY
Syahira EF264711088MY
Rohaida EF258549675MY
Shaira EF264643493MY
Farida EF265081940MY
Hemi EF264643480MY
Shariza EF264643520MY
Rasyidah EF265081975MY
Sariza EF264710768MY
Hazira EF258704321MY
Wati EF258704349MY
Fais EF264710710MY
Shahfiza EF258704366MY
Hayati EF258704304MY
Laili EF258704318MY
Iryani EF282322668MY
Farhana EF282322637MY
Isma EF258704295MY
Widy EF282322606MY
Hairi EF311054816MY
Zul EF311054780MY
Aminah EF311054802MY
Delail EF311054776MY
Atikah EF378067003MY
Rosni EF378067065MY
Ruwaidah EF378067096MY
Amirah EF231998295MY
Azzati EF059848026MY
Kasuma EF231997480MY
Ruhaimah EF231996630MY
Ernie EF324242923MY
Shariza EF059872263MY
Hashila EF339624858MY
Ummi EF339624844MY
Jannah EF339624835MY
Koperal EF339624827MY
Faezah EF324242906MY
Roslina EF324242910MY
Salina EF324242897MY

ZETTY EF388319347MY
NUR DHIYA EF059865625MY
KASUMA EF378067034MY
ROSMI EF231999052MY
HAMY EF231997564MY
ERNIE EF388319333MY
NORAINI EF059792432MY

Giveaway A’laisyah by zeeralily

Note : Contest dibatalkan dari pihak penganjur atas sebab kekurangan penyertaan, harap maklum.


Syarat - Syarat Penyertaan 


1) Mestilah follow blog ini telebih dulu
2) Buat 1 entry bertajuk 'Giveaway A’laisyah by zeeralily'
3) Copy gambar, info & backlink pada entry ini
4) Jawab soalan : 'Fungsi A'laisyah Siri Uni White BB Cream dengan Uni White-Plus adalah ................'
5) Lastly, tinggalkan link pada comment entry ini

Hadiah

Set A’laisyah Sri Uni White hamper
bernilai RM110 
Bagaimana pemenang dipilih?
 Pemenang dipilih berdasarkan entry yang menarik, jawapan yang tepat & cabutan bertuah akan dibuat

Tarikh tutup penyertaan : 13 Disember 2013

Segmen Tajaan : A’laisyah Sri Uni White



WAJAH LEBIH CERAH, GEBU & MUDA

A’laisyah Sri Uni White kini dalam pek dan formulasi baharu bertindak lebih efektif untuk kulit wajah lebih cerah, gebu dan muda secara semulajadi hanya dalam 2 minggu*! Dirumus sempurna dengan rumusan-rumusan bahan semulajadi seperti mutiara, bengkuang, Vit B3, gamat, susu kambing, temulawak dan buah delima untuk 10 tindakan lengkap:-

        1. Mencerahkan kulit wajah
        2. Menyamaratakan tona kulit
        3. Memudarkan bintik-bintik hitam
        4. Mengurangkan pigmentasi
        5. Memulihkan tekstur kulit
        6. Mengekalkan kelembapan kulit
        7. Menganjalkan kulit
        8. Kawalan Minyak
        9. Anti-keradangan & Anti-bakteria
        10. Anti-penuaan pramatang

Juga memperkenalkan produk terbaru A’laisyah Siri Uni White Pembersih Muka Kawalan Minyak. Ia bertindak membersihkan kotoran, bintik hitam dan minyak berlebihan sementara mencerahkan kulit dan menghaluskan liang roma. Ia juga mengandungi Triclosan yang membantu dalam anti bakteria serta mengurangkan keradangan kulit.
A'laisyah Whitening Pembersih Muka dengan Uni White-PlusTM lembut membersihkan dan memutihkan kulit. Ia membuang kotoran dan minyak yang berlebihan yang liang tersumbat.
A'laisyah Beauty Krim dengan Uni White-PlusTM adalah krim multi-fungsi yang melembapkan, memutihkan kulit dan juga bertindak sebagai asas solek. Ia berkesan mengurangkan kemunculan tompok dan kecacatan semasa ia evens keluar warna kulit.
A'laisyah Toner Siri Uni White Uni White-PlusTM dirumus khas tanpa alkohol dan diperkaya dengan Hazel Witch. Ia membantu untuk mengetatkan liang, mengimbangi pH kulit sambil memutihkan kulit.
A'laisyah Siri Uni White BB Cream dengan Uni White-PlusTM dirumus khas untuk kelembapan, menyuburkan dan melindungi kulit anda dari sinaran UV yang berbahaya di samping bertindak sebagai membentuk asas. Ia berkesan menyembunyikan tompok coklat, kecacatan dan ketidaksempurnaan manakala evens keluar nada kulit anda.
A'laisyah Siri Uni White Gel Pengelupasan dengan Uni White-PlusTM perlahan-lahan mengelupas untuk membuang sel-sel mati kulit, kekotoran, kepala hitam dan minyak berlebihan untuk unclog liang. Ia perlahan-lahan mengelupas untuk mengekalkan tahap kelembapan semulajadi kulit
Pemutihan Krim Siang Hari SPF20 PA + + dengan Uni White-PlusTM menyediakan kulit anda dengan perlindungan yang diperlukan dari UVA berbahaya dan sinar UVB. Ia memutihkan, melembapkan dan evens warna kulit secara serentak. Formulasi unik adalah tidak melekit dan tidak berminyak. Sesuai untuk semua jenis kulit.

*Dengan penggunaan berterusan bersama rangkaian produk A’laisyah Siri Uni White

A’laisyah Sri Uni White kini berwajah baru!
 
Nantikan entry seterusnya, anda berpeluang memenagi set
 
A’laisyah Sri Uni White bernilai RM110
 

#ChurpOut2013 - A Street Fair with a Cause

ya allah, bersawang berdebu habuk dah blog ni.. apa sudah jadi??.. entry kepam dah melambak-lambak..
sampai cerita dah basi baru nk taip.. apekah?? bile nk jd rajin macam sepet88?? ahaks.. adoi.. kene tunggu benti keje gak nye.. ngadap pc 24 jam, maka banyaklah nanti masa lagha untuk belog.. huahaha..

sekali lagi ditegaskan blog ini untuk suka-suka je.. berunsur santai & kehidupan peribadi tapi tak terlalu personal (eh, paham ke pe yg ai maksudkan ni).. dan diharap tidak terkesan kepada life sesiapa sebab blog ini memang untuk suka suki & isi masa terluang aje.. sape rajin jemput lah bace, komen mana yg patut ke.. tak nak pun tak pe.. *tetibe ada ayat sentap sikit kat situ.. apekah??

nk story walaupun dah basi, event ai pergi hari tu.. punya lah malas bukak emel, sampai tak perasan ada invitation event churp out ni.. nasib tersedar bila nampak Keknis upload gambar ni kt Insta.

There will be 4 zones of awesomeness at #ChurpOut2013 and here are the things you can look out for Marketplace:

  • Fashion Icon Pre-loved Charity Sale
  • Fashion Blog Shops - SF by Sazzy Falak, Phat Culture, Fashion Valet and so much more!
  • Food Vendors – KyoChon, yums!
  • #Churpbungee – Are you brave enough?
  • Carnival Games
  • Caricature by Comic Bloggers
  • Umbrella and Fashion Graffiti
  • iDarts Challenge
  • Make your #ChurpOut2013 memories last forever with a fabulous photo at The WOW Photobooth!
  • Street Fair, Tech Zone, Center Stage #ChurpOut2013 also supports organizations like SPCA, World Vision and MAKNA which will also have booths at the event!

hari kejadian adalah hujan yang amat lebat dari tengahari sampai ke petang, so kitorang berpeluang nk join bila petang nak masuk ke senja.. sangat singkat masa tu.. apelah sedihhh!

 
bersama jelitawan - blogger celebrity (tak yah introduce korang dah tau punye) keknik ni tinggi lampai tau tak? segan ai.. rase cm ketot betol.. ihikk.. tang cheekbone & kulit tu macam ada persamaan la.. ehehehe.. tu belum consume Toujours Skin Collagen Dust & Tabita yang mama Keknis jual lagi.. sabar ye.. kasi sikit masa lagi.. erk.. apesal lak ai pon nak panggil Keknis.. rase dia muda lg dari ai kot.. hikhokhikhok..

ada aktiviti kreatif.. umbrella painting.. ni memang untuk stok-stok bergambar tanpa motif je la..

 ok, rase tak de mood nak menaip.. tengok gambar cukup lah kot?

motif sangat???

nampak tak riak muka nampak makanan? tapi selera 90% kelaut masa ni.. ntah!

sumpah ai tak minat k-pop! tapi suka Lee Dong Wook aje (bukan gambar di atas).. cmne tuh?

wall of fame ni patutnya untuk di hashtag ke Instagram..celah mane nk done kan? amik gambar guna camera mana nk masuknya simkad internet.. sudah nya kt sini je lah.. #churpout2013

oleh kerana, masa dah senja sangat plus gerimis renyai mengundang.. so, sekejap je lah dtg kt fair ni.. menarik, banyak aktiviti & jualan.. siap dapat free gift.. tu.. potato chip.. tu je yang tinggal.. sobss.. nextime pastikan datang awal~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank