Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Sulam Lace Rose

Assalamualaikum... 

Tak lama lagi nak raya dah.. Skg ni pun Jakel tgh sale, tailor pun dah hampir tutup tempahan baju.. betul tak?? so, meh grab cecepat kain sulam dari Indonesia yg cantik ni.. Border Lace i still jual.. boleh tgk kt sini tapi tu lah x banyak dah yg cantik-cantik semua orang dah grab dan borong bagai nk gila..hehe.. (kebetulan nk dekat musim cuti sekolah kan? banyak nak buat g wedding) so, 1st come 1st serve taw x de pilih kasih disini.. 

ok, skg ni nak release barang baru pulak.. still berkonsepkan lace tapi dipermudahkan sebab build in sekali.. wahhh.. siap potong, siap jahit, siap tampal, siap kain lagi.. senang terus hantar tailor je utk design baju..

sesuai untuk baju kurung or kurung moden 
material rosella ni sangat lambut dan sejuk dipakai x perlu lining dah.. berminat? tunjuk je gambar mana yg nak.. malas nk letak code pada kain, kot2 nanti tersalah order pulak.. ihiik...

Material : Rosella 
Size : 3.5 Meter bidang 60"
Price : RM 150
FREE POSTAGE !

boleh contact -> preferable Whatsapp 018 2428933

p/s : 1 design ada 1 stock je.. mana yg sold tu dah x de restock lg taw.. sekian =)

- ALL SOLD OUT-































17 comments:

  1. Assalamualaikum zeera, cantik sangat sula lace rose ni...skrg dah jarang update blog ek? sheila singgah dan klik tabung zeera ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah dh jarang.. tggu free sikit.. bnyk benda nk cerita tp x berkesempatan.. hehehe
      bz keje n side bisnes ni je..heee

      Delete
  2. Replies
    1. cantik... mai grab.. limited stock nih.. 1 colour 1 je ada

      Delete
  3. cantik la.. tak pikir pulak pasal baju raye lg.. hehe...

    ReplyDelete
  4. Sis,..klau border saje Ada Jual x cam corak atas,..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank