Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Angle Talk Fetal Doppler pre-loved item

Pre-Loved Sale

    SOLD OUT !    


Risau baby kurang aktif ? kurang tendang? Or Excited on your first pregnancy.. haha (like me) 
Angeltalk fetal doppler boleh membantu anda mengurangkan kerisauan anda dengan mendengar denyutan baby setiap hari. Angeltalk merupakan alat yang selamat dengan CE certifate. Ia boleh mula digunakan pada minggu ke-16 baby dalam kandungan.

cara penggunaan : see this video je lah ye...


1set item include: 

1 x Doppler Fetal Heart Beat Monitor
1 x Recording Cable
1 x Headphones
1 x 9V Battery
1 x User Manual - English
Colour Pink
Brand : Angle Sound Jumper

RM100 FREE POSTAGE (negotiable) + Free Gift

market price around RM130-RM250 -> boleh google

reason for sale : nak guna duit beli brg baby yg lain pulak.. guna pun x sampai 10 x
condition pun ok lagi... like new, cuma kotak je x de, sebab ada org buang.. sobbss.. 
so, i ganti dengan kotak yg lg cantik ok? =)

berminat? whatsapp : 018 2428933

Product Features :
Listen and record your unborn baby's heartbeat


ok, ni reference on how to check the point or mana nk cari heart beat baby tersebut... 

unfortunately because of pre-loved item, gel is not provided.. but don't worry so much.. boleh guna baby oil, sapu pada perut supaya ia lagi memudahkan utk cari heart heat baby

ni acah aje, pengunaan yg betul kena letak atas perut... x perlu pakai baju tu, x jumpa heartbeat kang

- Love, XoXo

6 comments:

  1. Assalamualaikum zeera, wahh ada jual doppler ekk. alaaa sheila dah hujung pregnancy.. haritu berkenan gak nak cari benda ni. nak dengar heartbeat baby. hihiiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah nk jual sbb x brapa nk pakai dh... hehe...
      bila da hujung x berapa nk guna dah...
      hehe... semoga selamat bersalin ye.. *_*

      Delete
  2. Replies
    1. ada... nk ke dear?
      leh wassap i 0182428933
      or email lovelies.pink@gmail.com

      Delete
  3. Wasap sy klu ada lg fetal dobbler tu 0136549655

    ReplyDelete
  4. Wasap sy klu ada lg fetal dobbler tu 0136549655

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank