Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Edisi Khas Aidijuma

JUM SELPIE BERSAMA AIDIJUMA

ni sebahagian dari koleksi aidijuma yang hade.. keluaran bawal aidijuma ada banyak gile sekarang ni.. white label (wl), black label(bl), red label (rl) & green label (gl) ada beza bagi setiap label taw.. wl ni khas untuk harga RM10 bl mahal sikit.. kalau baru release or offer boleh dapat harga dr RM20-RM39.. normal price biasa RM49 or RM50 gl harga RM15 cuma boleh dapat pada mobile store dalam universiti or pesta-pesta konvo... red labed (rl) pula hanya dijual di  online website aidijuma.com so nak taw banyak kena like fan page aidijuma or follow Intagram dia.. lately ni banyak pulak keluar design yang cantik-cantik dan mengoyakkan poket.. adoii.. meh layan gambo selpie aidijuma...

untuk tahun 2015 keluar pulak label baru blue label & pink label
sebelum tu keluar gold label.. ni khas dari Datin Norjuma sempena gift utk customer sempena besday dia..

Menarik tentang aidijuma bawal scarf, ia boleh digayakan dengan pelbagai cara... tudung bawal boleh dijadikan shawl.. pilihan corak yang berbeza-beza mengikut tema sangat menarik.. cume sediakan duit je kalau nak grab semua koleksi aJ.. sebab bila dah release satu design tu.. no more restock! ini bg mengelakkan cetak rompak keluaran aidijuma berleluasa... sebab tu keluaran lama-lama aidijuma.. mana kata old season harga dia mahal sangat, mencecah beratus ringgit kau.. jangan tak tau.. dah mcm barang antik, padahal tudung je.. apa pun kalau dah minat & hobi.. mesti no hal punye..

kali ni belanja banyak sikit selpie.. selalu x kose mak, tp ni sebab nk up gambar tudung.. harus digayakan pada wajah, takkan tebar macam lapik meja ye dak?? sape tak tahan nak muntah tu sila klik X kat belah kanan atas sekali tu ye.. no offence.. peace.. bwh ni koleksi wl... murah-murah punyer... murah pun cantikkk


koleksi black label yg mengegarkan jiwa... mengoyakkan poket...
white label yang mampu milik

bl rainbow flower
 gl black tulip
wl batik - baby kecik ni memang sentiasa x puas hati kalau ummi dok selpie jer...
 bl flower curve grey
wl car pink - putih nampak suci
 bl os blue stripe
 *os tak ingat nama (grafitty tak silap)
bl palestine
 bl fullprint small kerawang
 *os bl tak ingat nama
 os bl snake

muntah tengok gambar selpie sendiri

wl mushroom - ni naufal anak buah kesayangan
*wl tak ingat nama - fren yg tak berapa nk best - muahaha
 bl songket green
  bl kitty

*os tak ingat nama.. huwaaaa.. bosan nye la selpie lg.. -rintih anaqi 
wl kitty music blue -budak muka garang  

bl tone blue polka 
 *bl tak ingat nama -  tp sempena merdeka
nautical purple.. 
 black label frozen.. cantik dalam gambar nampak shinning-shinning
 wl tak ingat nama..
 wl love safari
 wl daisy
 wl love grunge
 english rose wl
cantik tudung-tudung aj.. nak jual sayang sangat
 wl baloon
ballon white label..  betul pakai aidijuma nampak muda sentiasa.. sebak corak and design dia agak funky & fun.. bebudak pun pakai aj tau.. tapi mak-mak dia belikan yang 10h  hengget je la..
dak kecik ni kalau senyum comeiii.. kalau monyok nye..
(kebanyakkan gambar dia sentiasa monyok dan tiada perasaan) hantu pon takut.. 
bl cupcakes - bonding time

setiap tudung ada nama sendiri.. unik kan? contohnya mcm kerawang, palestine, snake, lotus, cupcakes, kitty, polkadot, songket, hello kitty pon ade.. nak kata mana yang favorite.. hmmm.. semua favourite.. hehe.. sekarang tengah gigih nah kumpul koleksi yang baru.. hehe... selpie aJ akan di update dari masa ke semasa.. mana yg tak ingat nama tu bila mana i teringat i terus update hokeyyy..

kebanyakan tudung yang digayakan dari blog ini adalah keluaran aidijuma sendiri..
bergaya sambil berkoleksi.. mihihihih...

semuanya aidijemu tak jemu-jemu...


sebagai tanda sokongan..

*tukang snap gambar amik angle x cantik.. nampak mok mok nyer...

edited : 14 Okt 2014
- Love, XoXo

18 comments:

  1. zira pun AJlovers ke?? sep sikit!! tp tina start gila dgn AJ ms dlm pantang..skang koleksi xbyk mn pun..sbb xnk taksub sgt membeli..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sepp seppp.. berhantu tudung aj ni..
      tu la tgh tahan2 nk beli koeksi baru..
      kena pilih yg betul2 berkenan.. klu x hbs koyakk poket

      Delete
  2. Wah, banyaknya koleksi sis. Sume cantik2. Saya pun baru terjebak ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehetudung aj mmg cantik2... geram rase..
      btw, welcome to the club

      Delete
  3. Let go prelove frozen boleh?
    Wa 0193636692. Sy tggu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni utk pakai sendiri sis.. sorry ye..

      Delete
    2. Assalamualaikum

      Saya ade jual beberapa lagi koleksi AJ BL (New Item) RM38 termasuk postage
      Kalau berminat bole wassap saya 0142611131

      Delete
    3. Ada sapa2 nak jual hello kitty yg Baru tak?kalau ada whatsapp Sy 018 2634188

      Delete
  4. Byknyer koleksi aj ni sis, cn pn br berjinak-jinak,tp takmo taksub sgt,nnti buat penuh almari tak terpakai..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bahaya beli tak pakai ni..
      masuk dalam ketegori membazir nanti..
      meh pass kt sini..hehe

      Delete
  5. Fiza baru nak berjinak juga.. adoi.. tak bleh la mmg dah jatuh hati.. byk nye koleksi awak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni koleksi lama awak.. yg baru2 tak sempat nk grab.. geram syik tak dpt.. pastu reseller jual mahal sgt.. mcm nk pencen je rasa..

      Delete
  6. Replies
    1. Assalamualaikum

      Saya ade jual beberapa lagi koleksi AJ BL (New Item) RM38 termasuk postage
      Kalau berminat bole wassap saya 0142611131

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank