Hello Kitty Bank

Followers

Blogger Widgets

Giant Bubble @ Setia City Park

oke, baby tgh tido setelah puas menyusu baru ada chance nk update blog yg sekian lama berhabuk & bersawang ni.. x caye? see my archieve sebulan 1 entry je.. paling banyak 2 atau 3.. see? bapak pemalas masa preggy dulu.. ye, memang mood naik menaip kelaut! otak pun kosong je.. Idea x de.. sudahnya masa yang ada dihabiskan dengan merayap, makan dan tido

pernah dengar ke korang giant bubble? sumpah best gile main benda ni.. especially kt park yang banyak angin tu.. haha.. pada yg sudi bace blog ni mesti korang perasan asyik-asyik bergambar kt tempat yang sama je.. dah situ je tempat paling dekat & menarik nak lepak.. situ je la mana lagi..

kali ni hangout ngan adik beradik in law, Elsa & Ella bawak budak kecik ni main kat luar sebab dah boring sangat kt umah katanye.. hehehe.. tp bukan budak kecik (wawa) ni yang main, yang tua yang lebih main..

ni belon sudah meletop.. nampak muka seronok gila main.. over gile

disaat angin bertiup, berterbangan.. si kecik ni jadi pemerhati je.. hehe.. beriya konon kata nak bawa sikecik ni main kat taman.. sudahnya... hurmm...

ok, belon terpanjang yang pernah dihasilkan.. bangga betul..

p/s: taman ni sentiasa ramai orang, especially hari cuti & hari minggu.. 
I is x galakkan kan uolss dtg sebab nnt sesak i x dapat nk main.. hehe.. 

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank