Hello Kitty Bank

Followers

Blogger Widgets

Langkawi Day 3

Chapter 3

continue from chapter 2 - hari terakhir di pulau keramat ini... 
ini adalah entry akhir edisi berjalan ke Langkawi, penutup dah lepas ni tak mao cite lagi dah.. hari terakhir tak banyak aktiviti pagi pergi mandi-manda kt sungai, pastu makan, shopping souvenir & chocolate smpai nak petang baru bersiap-siap kemas nak balik.. 
so, ini lah tempatnya..
subhanalllah, cantikkn sungai ni.. tgk air terjun sgt deras.. haha tempat ini kami yang punya.. aman je tempat ni kan, x ramai orang..mula-mula kitorng pelik cm x de orang je.. padahal weekend hr ahd lg tu.. kalau kt k.l mesti penuh orang.. baru teringat langkawi weekday dia hari ahad.. so, hari mula sekolah la.. mana yg kerja tu memang g kerja la.. patut x ramai orang.. macamtu juga hari jumaat yang kitorang sampai knp bnyk kedai tutup eh? oh lupe.. off day depa la..
kerjasama! hehe reramai jadi tali nk menuju puncak...
at last...haha... sorang x berjaya nak naik.. lg sorang tukang amik gambar

ok, rasa bosan sangat nak tulis entry kali ni.. satu sebab waktu kejadian yg dah lama gile sampi hampir lupe aktiviti dan perkara yg kitorang buat.. dua, menaip dgn sblh tgn.. sebelah lagi cucu kn baby sambil dodoikan dia.. bijak betul dia ni x mo tido dlm buai... alahai anak... eh, off topic lak cite pasal anak.. k smbung cerita langkawi, lepas berejam mandi manda sambil bersarapan nasi lemak bungkus. habis mandi, tukar baju bersiap terus pegi shopping & beli lauk utk lunch, rehat tido jap.. packing pukul 3 dah gerak ke airport

sebelum berangkat pulang...
penutup kata : goodbye Langkawi... see u again

3 comments:

  1. Bestnya pergi Langkawi. Salam perkenalan:)

    ReplyDelete
  2. tak pernah lg pegi Langkawi...x berkesempatan lg...tp nakkk jugakkk...haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank