Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

rindu belog

sobsss lama nye tak update entry.. masa sgt2 mencemburui.. benci mak.. dh ada baby ni semua benda jd kelam kabut, masa sentiasanya x cukup.. mana tak nye balik keje je nak 'ngempeng' balik ngn ummi dia.. bila tinggal sikit, mula lah melalak sekuat hati.. so, bertunggang langgang lah semua kerja rumah.. lantak lah.. buy the way, syawal yg masih berbaki ni nk invite semua ke Majlis Cukur Jambul Afeef Anaqi.. jemput dtg jgn sesegan.. buat kt umah atuk nenek dia

2 comments:

  1. Assalamualaikum zeera, ekk buat minggu ni bukan minggu lepas ekk? confuse sheila. hahaha alaaa nak pergi tapi suami pula kerja hari sabtu tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. mggu ni shila 23hb mggu lps da start buat invitation tkut trlupe x pe klu hsbd keje blh dtg mlm..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank