Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Border Lace Murah - Code

Assalamualaikum...

Kali ni koleksi terbaru lace.. two tone.. material lebih tebal...sangat-sangat cantik bila dah terletak pada baju... yang lama still ade stock tapi boleh recheck & reconfirm balik dengan saya dulu.. kali ini saya update dengan code number.. apa-apa bg kod je.. supaya tak terkeliru / tersalah order.. Sekian, Happy Shopping *_*

Pada yang suka, minat, nak order, nak beli, nak borong nk tengok-tengok je pun.. boleh...
text / whatsApp (sahaja) : 013 3759510
PM or email details ke : lovelies.pink@gmail.com
facebook : Border Lace Murah
postage : semenanjung (RM6) sabah&sarawak (RM9)
#sayajual -> seperti harga yang tertera adalah per meter & double sided

single tone : RM 25


 
 
 
 
 
 
_________________________________________________________________________________
double tone / beads : RM 30




















   
 
 


model tak bertauliah menggayakan lace 'bp1'

homeii kan?

dari kiri : Salfa Pamoji, Farahain & Tuan Tanah Kedaung

Sekian

8 comments:

  1. bila tengok dah siap, comey jugak!!!
    teringin nak beli tapi yang ada pun belum terpakai lagi...ntah bila lah nak anto jahit...huhuhu

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. masih ada jual lace tak??

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank