Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Berurusan dengan Western Union

tergerak hati nak bukak entry ni sebab hari tu ada customer dari Brunei nak borong lace.. Alhamdulillah rezeki untuk baby juga sebenarnya.. even ummi buat buat secara sambilan sahaja.. tapi feedback sale, alhamdulillah sangat.. terima kasih banyak pada customer yg sudi membeli.. next time beli lagi yer... hah, yang belum tau tu kalau nak tengok koleksi lace yang terbaru sila ke entry lace ni.. pink colour ni hot sangat-sangat sampai restock banyak color ni... sebab high demand.. sungguh pun begitu, price tetap sama.. belum nak high lagi.. hehe.. so grab cecepat ye..


fokus disini adalah untuk TERIMA transaksi secara 'cash' or TUNAI cakap melayu nya..


terima duit melalui western union, sangat mudah! cuma pergi ke mana-mana cawangan western union bawa salinan kad pengenalan, isi form dan dapat duit anda... senang


walaubagaimanapun western union tak tertumpu utk penghataran wang secara tunai sahaja, selain itu, boleh send ke bank account, online & mobile. For more info, log on to http://www.westernunion.com.my/

entry ni belum habis sepenuhnya.. nanti update lagi.. stay tune!

p/s: siapa tau cara yang lebih mudah, murah dan cepat untuk berurusan berkenaan kewangan ke luar negara, please share link kat bawah ni ye.. sharing is caring.. ilmu bermanfaat yg disebarkan boleh dapat pahala taw ^_^

- Love, XoXo

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank