Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Hari Malaysia 16 September

Assalamualaikum..

sempena hari cuti cuti malaysia yang tak keruan ni.. bosan rasanya duduk terperuk dalam rumah, bawa la baby keluar makan angin berjalan-jalan.. Alhamdulillah cuaca hari tu sangat baik.. port biasa melepak dari zaman muda sampai dah beranak satu, Setia Alam Park..tempat ni makin lama makin fames.. makin lama, makin ramai umat yang datang untuk beristirehat disamping beriadah dan melepak serta berselpie bersama keluarga juga kawan-kawan.. 

masuk dalam Setia City Mall, ade amoi bagi free gift.. actually dia nk promote product Kleenex..  bagus sangat lah.. memang sesuai untuk baby-baby guna tissue & baby wipes.. tq amoi haa... 
pastu cecepat ummi & ayah dia beli makanan untuk santai-santai makan kat padang nanti..
  
selpie yang bertemakan hari malaysia bersama bendera kebanggaanku.. ok, anaqi geram sangat agaknya.. ummi tak habis-habis nak selpie.. tengok, kening, mata, & hidung yang amat copypaste x?

berbentangkan tikar kecik kami yang sudah berusia lebih 5 tahun still nampak cantik & sweet lg.. murah, tapi tahan lama.. mcm baby doll plak anaqi ni.. tegak je pose

anaqi 3 bulan dan pandai meniarap tapi dia x berapa rajin.. haha.. boleh pulak mcm tu ye.. anak ummi ni manja sangat ye! sekarang dah 4month 2 week.. rasa cepat je masa berlalu.. Kenangan masa lahirkan Afeef Anaqi dulu pun masih segar lagi dalam ingatan.
sekali tengok macam photoshoot kami berdua je kan.. rupanya ramai umat manusia kt belakang tu datang melepak sekali.. seronok.. boleh picnic.. bawa bekal.. toys.. tikar.. buat potluck pon ok..

routine baby, susu - tido - popo - nangis.. hehe... bila dah penat main, mula lah dia nak tido.. mujur senang nak tidurkan dia dimana-mana... hah iye.. senang tido, senang juga terjaganya.. adooiii..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

penutup, ini lah driver kami... hahaha... muah ciked
- Love, XoXo

4 comments:

  1. Assalamualaikum Zeera! Datang singgah sini dari #KBBA.. Sorry lambat terjah.. Hehe..
    Bambamnya anaqi.. Geram tengok..
    Btw, salam kenal.. Done follow #614.. ^_^
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal juga rosmiza =) tunggu sy dtg melawat ye

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank