Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Sequine

assalam...
barang baru dah mai...
mai tengok.. mai cuci-cuci mata ye..

2 jenis sequine, satu untuk border - ada 2 jenis satu inci & dua inci..
border sequine ni jenis yang petak - petak.. ala.. yang biasa org bubuh kt tudung bawal tu...
hah.. tau kan? tengah in pun sekarang ni kan?


 
________________________________________________________________________________

please order by code

kedua, jenis kain ela.. ni bidang 45'' ada 1 type juga.. biasa RM55 per meter
yg luar biasa material lagi tebal.. kandungan sequine 2 kali ganda.. harga RM90
pilih je mana nak.. untuk yang RM55 ada 34 pilihan colour  untuk yang RM90 cuma 18 pilihan colour.. kalau nak boleh rujuk code taw..



ni gambar secara rawak je saya bagi anything can pm
or whatsapp 013 3759510




purchase by code only!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank