Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

#wenniswedding

Assalamualaikumm...

ni pun wedding classmate kite mase kt UiTM Lendu, Melaka dulu jugak..
layan gambar & suasana wedding ni je lah.. x de nk kata or komen apa sangat.. semua best! (ayat copy paste entry sebelum ni) yg menarik ni wedding outdoor ni held on Rainshelter Taman Botani , Putrajaya.. lakeside view.. syok oh.. 

orange + peach theme... sweet je colour ni.. 
*tudung by aidijuma bawal white label hellokitty purple

 
Photobooth dia omei gile teddy bear pink besar, tetiba teringat pulak kat preview cerita Suamiku Mr. Sotong. (eh betul ke tajuk ni?) ala... yg tengah main kt tv tu.. tengok lah sendiri.. Sebab ada watak dalam tu seorang lelaki yang dah besar gajah peluk teddy bear ni.. Anaqi pun geram je tengok teddy bear tu.. sampai ducubit-cubitnya..

kat wedding lah boleh jadi tempat mini reunion & gathering.. owh..
how i miss kawan masa dulu-dulu.. sekarang masing-masing dah beranak pinak..

kalau kt entry wedding sebelum ni kami amik pic sama-sama sebelum baby pop up..
now.. baby dah keluar dari perut.. omeeii je kan? sorang dapat boy sorang dapat girl.. beza 2 week je umur diorang.. Anaqi keluar dulu, then Arissa Asrulsani

bride & groom of the day.. 

ok, meh amik gambar kelas lagi sekali.. tapi kali ini ade member junior sekali.. hehehe..

sesi bergambar dengan retis merangkap cousin pengantin perempuan.. tumpang glamer jap..
Anaqi tido.. kalau tak, dah suruh dia selpie berkali-kali...


to Anisi & Wen :
Baraka Allahu Lakuma wa Baraka alikuma (God bless you both and bless you both)
Wa jamaah baina kuma fee khair. (And get the best collection)

- Love, XoXo

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank