Hello Kitty Bank

Followers

Blogger Widgets

Food @ Premiere Hotel

honestly, yes.. tipu tak baik, berdosa tau.. food kat sini x de lah sedap sangat.. but mostly standard la makan kat hotel semua mcm ni.. cuma breakfast meal.. sambal nasi lemak dia sedap.. dessert & cake memang terbaik boleh bagi empat bintang.. yang best nye lagi variety of food dia menarik.. tak de lah jemu mengadap makanan yang sama je kan?

morning pose, tengok budak kecik ni pagi-pagi subuh dah bangun mandi and nak turun breakfast sama.. good boy.. suke ye menginap hotel.. next time kite g holiday lagi yer.. 
kami sama-sama hidung tak mancung.. blueerk :p

pssttt... tudung hadiah dari Datin Norjuma Habib ni omeii kan? Gold Label gittew..

Compilation photo from Breakfast to Lunch to Dinner buffet.. Tengok pic dan nilaikan sendiri yer..

Gorgeous, marvelous and presentable Look



                  

                 




 many more selection 





makan secara berjemaah.. 4 pinggan je untuk sy sorang.. habis program, balik rumah menagis-nangis sebab dah gemuk.. mana tak nya.. sehari 6x makan.. sekali makan tak cukup sepinggan.. so, dont complain too much ok! terimalah berat seadanya dengan redho
baca doa dan terus makan tanpa pandang kanan kiri.. ini pic hari first.. masa ni tak bawa anaqi lagi..
Fara. Single. Anak Dara. Muda. Graduated. Omei. eceehhh promote sikit =)
orang kuat program dalam kurungan makan..kikiki tudung tak gosok kite tu memang trademark 
     
 pasta for baby? no no no.. belum lagi ye anaqi.. for u porridge je, ummi add sikit chicken soup yg creamy tu.. hmmmm berselera dia makan.. kikiki.. ummi kejam tak sedia solid food and one more thing bilik hotel pun tak de kitchen, so tak boleh nak masak.... hahahaha.. alasan sangat... mujur anaqi behave sangat.. ini maknanya memang dia kuat berjalan macam ummi.. sepp sikit anaqi.. kite geng kan? end year nanti kite pergi holiday lagi ye.. ok baby?

hashtag: entry tunggang langgang, ummi kerja menimbun

see u then,

6 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank