Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Wedding s.y.a.r.q

Assalamualaikumm...

ni pun entry wedding lagi.. kali ni opismate yang kawin.. means kawan bekerja, makan, tido, lepak and ngulor bersama.. kikiki.. the wedding held at Kompleks sukan PKNS Kelana Jaya.. best attend wedding kt dewan ni, sejuk je.. tak berpanas dan berpeluh.. so, boleh la pakai santek-santek sikit.. sambil-sambil tu entry ni jugak nak promote mini bisness sendiri.. kalau rase berkenan dihati, roger-roger la..  
Border Lace & Sequine from : Border Lace Sequine

pose from rombongan emerald green mak jah..alololo dah macam penanggah

brides of the day... omei kan? berseri-seri muka.. kite suke baju dia cantik sangat.. opismate kite merangkap kengkawan belog Syarq June

 atas pelamin di hari persandingan.. tengok tu, Anaqi sangat terpegun dengan kecomelan penganten.. kikiki.. toleh tak berkedip.. wink..wink.. *_*

 tudung kite pun dah herot berot.. sampai x terlarat nk dukung dak ni.. standard la bawa baby kecik kan.. sensorang lak tuh.. budak tgh nak lasak.. aiihh gini lah rope.. haha.. x pe la Anaqi, kerjakan ummi sampai kurus ye....

selpie dari ummi, baby & kengkawan

aunty safra yang omei sebab tolong bawa kami... terharu angat taw (nanges lap hingus)

penutup kata : sexyback pose yg menampakkan kurus 30 kilo.. k bai!
till next entry, xoxo


to KakNur & Nizam :
Baraka Allahu Lakuma wa Baraka alikuma (God bless you both and bless you both)
Wa jamaah baina kuma fee khair. (And get the best collection)

4 comments:

  1. ehh, btl la..baju perantin cntik.. nk sanding sekali lg buley x??

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh, tina nanti anniversay buat photoshoot pakai baju penganten...mesti omei..

      Delete
  2. waa.. bila tengok gambar orang kawen ni, teringin nak sanding lagi sekali.. hik3... btw, nana pun suka match kann baju emerald green dengan gold.... comel je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nana photoshoot anniversary pakai baju wedding la.. hilang sket teringin tu..kikiki
      kan.. mcam naik seri baju emerald green with gold..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank