Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Kisah Pendek Panda

hi.. sy tak larat nak taip panjang.. lets picture talks with short caption..
kerja banyak..satu hapak pun tak jalan.. Anaqi tak berapa sihat.. Just pray for his speedy recovery.. aamiin.. Story last week.. saja bw Anaqi berjalan.. banyak dah semua orang share kt Instagram do search the hashtags ok for know more #panda
 belum pandai jalan.. tapi ada hati nak tatih tatih tatih... keep moving on Anaqi.. go..

 dari atas dok perati je beribu ekor pandas

 lokasi: Publika Solaris Dutamas

 see semangat sungguh.. nk tengok jugak.. nasib tak mengamuk minta peluk panda tuh..
"Hai Pandas.. Hello eberi badeyh.. hawau u? dah mamam? why are u all so cute?"
_______________________________________________________________

cerita esoknya.. ahad.. berjalan lagi sebab nak teman ayah & acu main bowling..
but ada masanya nak juga main bowling tu walaupun masih tak dibenarkan 
 cerita lusanya pulak.. kena batuk-batuk.. doctor said effected from the environment.. 
salah siapa? ok weekend ni stay at home rest ok?

- Love, XoXo

4 comments:

  1. Assalamualaikum zeera, wahh bestnya p tengok panda. ehh zeera beli mana carrier tu? macam tak support knee to knee anaqi je.. hehhee jangan marah ye.. sheila tanya je. tapi carrier cantik ~~~

    ReplyDelete
  2. Skali tgk mcm tak kn? kena beli ssc baru ni..hehe..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. nnt akan de lagi.. tapi tak tau bila n di mana.. tggu.....

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank