Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Ruang @ Subang

Anaqi : Cerita last saturday ummi bawa kite pergi ke event adik beradik gegurl ni..
              Akikah Putri Elyssha Zoffia and birthday Putri Erika Zuffins
              ayah suka pergi kenduri ni sebab tempat dia sangat selesa berhawa dingin.. boleh la dia
              bersantap sampai buncit... ummi gila nak selpie-selpie.. saya boleh main merangkak-rangkak
              kat bawah sambil jumpa kwan-kawan baru.. sekian dari saya...


ok, ummi pulak nak bercerita untuk event ini.. nak dipendekkan cerita.. tak banyak bergambar.. sebab nak cepat makan.. nak cepat balik sebelum baby teriak.. kawan-kawan pun tak sempat jumpa sebab semua datang lambat.. Erika potong kek pun tak sempat tengok.. sobss.. tapi sempat ushar Zoffia masuk buai je.. cantik deco pelamin ni.. tapi tak done nak selpie sakan sebab nak cepat.

habis makan terus balik... penat plus pening.. sroot..sroot dari tadi.. tak tahan duk lelama dengan selsemanya.. harap tak berjangkit pada sesiapa..aminn..

 dua beranak diserang selesa sampai meleleh-leleh hingus.. (lap sikit T_T) 
dah kenapa la pengotoq i ni.. so, kami anak beranak selpie dari kejauhan je.. dont touch the baby ok! buat muka budak ni.. heh... senyum pleaseeeee anaqi... kite nak masuk dalam blog nih.

 memang dia taknak senyum.. dia nak main kt bawah.. sangat rimas ummi hold me tightly... 
please ummi... please.. let me go.. let me go.. hak bermain hak kami..

foine! ye lah nak.. hemak selpie sambil makan dan abaikan anak yang sedang bermain di belakang.. sambil di monitor oleh ayah.. haha.. he trying to make friend.. its ok cayang.. i allow u.. asalkan jangan buli anak orang ye.. kikiki.. main elok-elok tau.. tak mau panjat-panjat.. nanti jatuh.. sakit.. ummi yang nanges tak berlagu.. 

pic princess of the day later i upload.. nak curi kat ig mummy dia jap..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ok, dah curi..
 Putri Elyssha Zoffia.. lapar agaknya baby ni sampai isap jari.. 
tp mummy dia cakap dia slalu nak ngempeng aje..

princess of the day.. omei sangat kek and dua beradik ni... 
Happy Birthday Erika.. jadi anak yg baik ye..

ok, next week ada 2 event wedding lagi.. hujung bulan ada 2 lagi.. bulan Feb ade lagi.. bulan Mac.. bulan April.. sungguh semua dah masuk dalam listing.. eh tetibe pack pulak dengan invitation.. Alhamdulillah.. tu nama nya rezeki.. rezeki tak payah masak.. kiki..

 Love, XoXo

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank