Hello Kitty Bank

Blogger Widgets

Belayar bersama Nora Danish


cuba lah.

mana tau rezeki kan?

Inshaallah...

ok...




Mulakan Pelayaran Kejelitaan SAFI - https://apps.facebook.com/safifair/

Safi1
Terus click Sertai Sekarang.

safi2


Cara cara penyertaan yang mudah
safi3
Kemudian, lengkapkan pantun dibawah . . . . . .  


safi4

Dah lengkap, Isi borang, bolehlah Hantar dan Kongsi….

Senang Bukan nak dapat peluang berjumpa Nora Danish. 


Boleh share kat Instagram or Facebook korang masing-masing


Antara Peluang besar kalau korang join :


  • 10 Pemenang akan dipilih untuk bercuti di Langkawi selama 3 hari 2 malam. Dan paling best, Winners dibenarkan bawa family atau rakan bersama. Tapi ini tertakluk pada terma dan syarat la ye…
  • Winners akan dapat naik cruise dan tengok sunset dengan Nora Danish.
  • Terdapat juga 20 hadiah saguhati yang tak menang percutian iaitu, SAFI hampers worth RM250 each.
  • Dan selain join contest melalui FB app, uols juga boleh participate guna contest form yang boleh di dapati di selected Outlest (Mydin, Giant, Aeon, Aeon Big, Billion etc)
  • Cepat join tau. Contest akan ditutup pada 30 April 2015


Meh kite bg briefing sikit pasal produk Safi :



1) SAFI: Produk penjagaan kulit yang hanya diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi dan Habbatus Sauda: jadi kalau reader-reader sekalian peminat produk-produk semulajadi, bolehlah cuba range ni.
a1
2) SAFI Balqis: Produk penjagaan kulit yang dikatakan mampu mencerahkan kulit seawal 3 hari. Produk ni juga terdapat dalam versi biasa dan versi kawalan minyak
a2
3) SAFI Rania Gold: Produk penjagaan kulit cegah penuaan
a3
4) SAFI Rania Diamond: Produk penjagaan kulit yang memulihkan tanda-tanda penuaan sambil memelihara sifat kulit yang remaja – diorang kata pencegahan lebih baik daripada mengubatikan? So kalau nak macam muda je selalu, bolehlah start routine penjagaan kulit anti-aging ni..
a4
5) SAFI Shayla: Produk penjagaan rambut (rambut tau) yang mengandungi Habbatus Sauda, khas diformulasikan kepada wanita yang bertudung
a5
Safi juga merupakan jenama penjagaan kulit halal no.1 di Malaysia. 
Jadi tak perlulah kita risau sangat apabila menggunakan produk-produk Safi.
Lst but not least, Good Luck pada semua peserta yang mencuba

Kenyit mata laju-laju

xoxo

2 comments:

  1. good luck (^_^)

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hello Kitty Bank